ye-logo.v1.2

Лідер хмельницького гурту «Чумацький шлях» співатиме у «Тартаку»

Культура 3060
Сергій Строян є лідером одного з найвідоміших гуртів Хмельницького — «Чумацький шлях»
Сергій Строян є лідером одного з найвідоміших гуртів Хмельницького — «Чумацький шлях». Фото: з архіву редакції

Сергій Строян поки не повідомляє, як він поєднуватиме участь в обох гуртах.

Днями лідер гурту «Чумацький шлях» Сергій Строян на своїй сторінці у фейсбуці заявив, що він став новим вокалістом рок-гурту «Тартак». Фактично він посів місце Олександра Положинського, який ще в лютому вирішив піти з «Тартаку».

«Ніколи б не міг подумати, що мені випаде честь стати вокалістом гурту, який надихав мене починати створювати щось своє, а десь навіть трохи запозичувати манеру, — пише Сергій Строян. — Нещодавно я був серед слухачів та шанувальників гурту «Тартак», а тепер я біля мікрофона. Зараз у моїй пам’яті тонни крутезних текстів, які написав і прожив Олександр Положинський, який для мене був та є авторитетом. Тому відчуваю величезну відповідальність перед всіма шанувальниками без перебільшення легендарного гурту «Тартак». Побачимось на концертах».

Проте Сергій Строян наразі не повідомив як він поєднуватиме участь в обох гуртах.

«Представити нового вокаліста гурту ми планували 29 березня на сольному концерті в Києві. На жаль, через запровадження карантину концерт скасували і ми почали думати, як влаштувати знайомство онлайн. Дотримуючись суворих правил самоізоляції, нам все ж вдалось відзняти відео й нарешті відкрити інтригу», — йдеться на сторінці гурту «Тартак» у фейсбуці. 

Читайте також: Мистецтво онлайн: великодня колекція з фондів хмельницького музею

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую