ye-logo.v1.2

У хмельницькому парку покажуть кіно просто неба

Культура 5530
Кіно покажуть у Молодіжному парку
Кіно покажуть у Молодіжному парку. Фото: з архіву

Кіноперегляд відбудеться поблизу міського пляжу.

Сьогодні ввечері, 13 червня, вперше цього літа у Хмельницькому відбудеться кіно під відкритим небом. Хмельничанам покажуть українсько-американський художній фільм «Захар Беркут», який вийшов в прокат у жовтні 2019 року. Транслюватимуть кінострічку в Молодіжному парку поблизу берега Південного Бугу.

Як розповідають в управлінні культури і туризму міської ради, через карантин масові заходи в Україні заборонено, тож замість багатолюдних зібрань містянам готують серію акцій, частина з яких будуть спонтанними. До прикладу, вчора на Проскурівській містянам влаштували незвичний джазовий перформанс – артисти з різних закладів міста виступили перед випадковими перехожими на трьох локаціях, супроводжували усе троє мімів. Сьогодні жителів міста потішать переглядом кіно під відкритим небом.

О 21-ій годині у Молодіжному парку встановлять екран, де транслюватимуть фільм «Захар Беркут».

Це екранізація однойменної історичної повісті Івана Франка. За сюжетом триває 1241 рік. Монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі кілька місцевих мисливців, братів Беркутів, потайки пробираються в табір та звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських жителів під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити численного ворога

Нагадаємо, також протягом сьогодні-завтра у Хмельницькому перекриють вулицю, щоб влаштувати «Підпілля кави».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую