ye-logo.v1.2

Два дні поспіль хмельничанам транслюватимуть кіно просто неба

Культура 1930
Поблизу міського пляжу тривають покази фільмів під відкритим небом
Поблизу міського пляжу тривають покази фільмів під відкритим небом. Фото: ілюстративне з архіву

Показ фільмів відбудеться у Молодіжному парку.

У Хмельницькому триває сезон кіно під відкритим небом. Протягом кількох тижнів щосуботи ввечері поблизу міського пляжу хмельничанам транслюють різноманітні фільми. Цього тижня кіно просто неба в Молодіжному парку буде два вечори підряд – у п’ятницю та у суботу.

У п’ятницю, 24 липня, містян запрошують на показ фільму «Перед потопом» від National Geographic у співпраці з Леонардо Ді Капріо. У ньому він досліджує тему зміни клімату, спілкується з науковцями та найвпливовішими у світі людьми, відвідує різні місця і все це з однією метою — запобігти катастрофічному руйнуванню життя на нашій планеті. Зустріч організовує офіс «Розумне довкілля Хмельницький».

Початок о 21-ій годині.

Наступного дня, 25 липня, у парку «Молодіжний» покажуть двогодинний фільм про «Rock&Buh».

Як писав сайт «Є» раніше, зважаючи на обмежувальні заходи та заборону масових зібрань, організатори «Rock&Buh» вирішили цьогорічний фестиваль провести у форматі фільму. Зйомки проходили на кількох локаціях. Серед них парк Молодіжний, недобудований Палац спорту. Хедлайнерами «Rock&Buh 2020» стали чотири відомі хмельницькі гурти «Мотор’ролла», «Stanza», «Зворотня дія», «Чумацький шлях». Також на фестивалі виступили чотири гурти, які відібрала конкурсна комісія: «Balan» «Панацея», «Толока» та «The Chuguysters».

Кінострічка про фестиваль складається з чотирьох частин. Кожну з них протягом липня хмельничанам по черзі презентували на YouTube-каналі «Rock&Buh». Тепер містянам пропонують переглянути під відкритим небом двогодинний варіант фільму, змонтований на основі всіх частин.

Початок о 21-ій годині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую