ye-logo.v1.2

Пінна вечірка, концерт на «Острові кохання»: у Хмельницькому буде молодіжний фестиваль

Культура 5157
6 серпня в центрі міста міми влаштували фестивальну промоакцію до "My Festу"
6 серпня в центрі міста міми влаштували фестивальну промоакцію до "My Festу". Фото: автора

Через карантин фестиваль буде у незвичному фоматі.

Кілька років поспіль наприкінці червня у Хмельницькому до всеукраїнського Дня молоді проходить фестиваль «My Fest». Однак цьогоріч через карантинні обмеження його вирішили перенести. Відбудеться він 12 серпня, тепер приурочений до Міжнародного дня молоді.

Традиційно фестиваль проходитиме на території парку «Молодіжний» поруч з міським пляжем. Щоправда, як повідомили організатори, локація буде менша, ніж у попередні роки. Крім того, не буде головної сцени у звичному її розумінні.

«Варіантів проведення фестивалю в «онлайні» у нас не розглядалося. Це не цікаво і медіаконтент вже перенасичений такими подіями під час карантину. «My Fest» цього року буде нетиповий. Програма корегувалася під карантинні умови. Ми плануємо зонувати територію, буде охорона, поліція. Температурний скринінг на вході на конкретну локацію. Координатори, волонтери будуть у масках, - говорить організаторка фестивалю, голова Молодіжної громадської ради Анастасія Козак. – З цікавого, музичне шоу у нас з’явиться у зоні, яка гарно проглядається. Кожен, хто буде у парку «Молодіжний», на пляжі, набережній, у парку Чекмана, зможуть побачити це шоу. Це родзинка фестивалю, щоб не провокувати навмисне скупчення людей в одному місці».

Тож замість головної сцени цьогоріч музиканти виступатимуть на «Острові кохання». Концерт влаштують хмельницькі виконавці. Також буде запрошена діджейка, яка влаштує елементи світлового шоу.

 

Фестиваль відбудеться 12 серпня у Молодіжному парку.

«На «My Fest» будуть розваги, блок гумору, блок літератури, будуть мотиваційно-розважальні комплекси, «Алея розвитку», буде екологічна тематика, - додає Анастасія. – А ще спортивний блок – будуть командні види спорту, де можна лише подивитися гру, і будуть невеликі турніри, де можна взяти участь, попередньо зареєструвавшись на місці події. Також ми підготуємо цікаві тематичні фотозони. Цього року фестиваль буде схожий на американську фестивальну ярмарку, або на повноцінний молодіжний масштабний пікнік».

Формат молодіжного фестивалю у 2020 році одноденний. Розпочнеться він о 14 годині екологічною, дитячою локаціями та «Алеєю розвитку». Поступово естафету підхоплять розваги і спорт, ближче до вечора буде гумор, музика. Також організатори планують влаштувати пінну вечірку. Завершуватиметься фестивальна частина о 23-ій годині. Після того всю ніч у парку транслюватимуть молодіжні фільми просто неба.

До теми: Джаз у музиці, танцях та картинах: для хмельничан готують підбірку просвітницьких заходів.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую