ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 17-23 серпня

Культура 1569
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є"
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є". Фото: ілюстративне автора

Програма заходів.

До осені залишилося зовсім трохи, тож варто сповна насолодитися серпневою спекою та яскравими літніми днями. Відпочинок на свіжому повітрі - найкращий варіант для цього, тим паче в умовах карантину. Однак і тим, хто залишиться в місті буде як розвіятися у вільний час. Хмельничанам цього тижня пропонують завітати на відкриття нової фотовиставки, переглянути кілька театральних вистав та відвідати низку майстер-класів.

Також не забувайте про виставки, які вже діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку Тетяни Яблонської "ВІКНО" (пастель 2000-2005), виставку Ігоря Севця "Муза безсоння". Виставка "Всі відтінки: Жовтий" триває в музейній галереї "КвARTира". У ТРЦ "MONTBLANC" запрошують на виставку живих тропічних метеликів.

Організатори ж подій наголошують: зважаючи на карантинні обмеження, кількість місць на багатьох заходах обмежена, а вхід можливий за умови наявності захисної маски.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Вівторок (18 серпня)

Вистава "Хто кого хоче"

Вистава Київського театру-студії імпровізації "Чорний квадрат". Вистави про взаємини між чоловіком і жінкою, адже ця тема близька всім і кожному. Вистава «Хто кого хоче ...?» - Не виняток, а скоріше підтвердження. Вистава про випадкових невипадкових зустрічах і дивовижних продовженнях, про почуття, які охололи та вимагають радикальних змін.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 160-390 гривень

Майстер-клас "Все своїми руками" від Юрія Приємського

На даному майстер-класі всі учасник готують з шефом, а також всі отримають рецептурник страв які будуть готувати.
Супер приз для наших учасників - дводенне стажування на кухні разом з Юрієм Приємським. Шеф обере одного учасника і проведе дводенне стажування у себе на кухні. Розкаже про поєднання смаків, про своі? техніки приготування страв. Ви будете мати можливість поспілкуватись тете-а-тет з одним з наи?кращих шеф кухарів Украі?ни.

Коли: 10:00
Де: Хмельницький, уточнювати
Вартість: 2 500 гривень

Захід: Шукаю себе в IT. Атлас IT-професій і ким я можу стати?

Для вас підготували спеціальний захід-путівник, який допоможе помандрувати атласом IT професій і зрозуміти що подобається саме ТОБІ! Запрошують молодь віком 14-18 та їх бітьків на захід.

Коли: 18:30
Де: Комп'ютерна Академія "IT Step", вул. Подільська, 93
Вартість: безкоштовно

Четвер (20 серпня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Виставка фотографій "Джазографія Олександра Зубка"

Хмельницький музей-студія фотомистецтва запрошує відвідати виставку найджазовішого фотографа України, київського журналіста та фотокореспондента Олександра Зубка "Джазографія".

Коли: 16:00
Де: Хмельницький музей-студія фотомистецтва, вул. Проскурівська, 56
Вартість: безкоштовно

Вистава "Тев'є Тевель"

Дія п’єси розгортається у дореволюційній Росії, в селі Анатівка, де з давніх пір жили разом росіяни, українці і євреї. Молочник Тев’є, якого українці нарекли Тевелем, – батько чотирьох дочок, і головне для нього – це щоб кожна вдало вийшла заміж. Але дочки щастя розуміють по-своєму: старша виходить заміж за бідного, середня їде зі своїм обранцем-революціонером в Сибір, а молодша залишає родину і змінює віросповідання через кохання до православного.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: безкоштовно

П'ятниця (21 серпня)

Фото: akademteatr.com.ua

Вистава «Кайдашева сім’я»

Питання, хто ж у сім'ї головний, чоловік чи жінка, постає особливо гостро, коли цих жінок - аж троє (свекруха й невістки). У родині Кайдашів чоловікам залишається тільки слухатись, коритись і розбороняти коханих дружин.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 60-100 гривень

Субота (22 серпня)

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень

Неділя (23 серпня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців "Нестримний потік 3"

Сальса, Бачата, Кізомба та й таке. Маску при собі мати обов'язково. Радять відвідати!

Коли: 18:00
Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40
Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Лускунчик"

Пориньте в атмосферу новорічного дива разом з улюбленими героями. За мотивами казки Ернста Гофмана «Лускунчик і мишачий король».

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 6
Вартість: 50-100 гривень

Вистава «Украдене щастя»

Це драма взаємовідносин між героями, що волею долі загнані у любовний трикутник. І лише жінці належить зробити вибір – повернути вкрадене щастя, чи далі жити для інших…

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-100 грн

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень
 

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбері.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую