ye-logo.v1.2

У Хмельницькому визначилися, як відзначатимуть День міста під час карантину

Культура 3328
День міста цього року буде без масових заходів, кажуть у міськраді
День міста цього року буде без масових заходів, кажуть у міськраді. Фото: з архіву

Цьогоріч святкування будуть у незвичному форматі.

В обласному центрі сформували сценарій відзначення Дня міста, який традиційно припадає на останні вихідні вересня. Як розповів сьогодні, 9 вересня, під час брифінгу міський голова Олександр Симчишин, у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції масових розважальних заходів цьогоріч на святкуваннях Дня міста не буде.

«Точно можу сказати, що ми відміняємо вечірні концерти в суботу і неділю. В нас не буде великої сцени біля кінотеатру Шевченка. В нас не буде концерту взагалі, тому що ми бачимо, що саме концерти – це заходи, які не можливо проконтролювати, і які провокують скупчення людей, - пояснює міський голова. - Будь-яких заходів, пов’язаних з можливим скупченням людей, не буде».

За його словами, офіційні урочистості пройдуть на міському стадіоні. Адже саме там є можливість розосередити людей.

«Також будуть виставки, велика кількість різноманітних локацій, музичний тролейбус, мистецький тролейбус. Відзначимо День міста різноманітними фільмами, роликами, як зараз модно, в онлайн-режимі. Але розумію, що люди все рівно будуть на вулиці в цей день. Тому програма буде прописана так, що вона постійно провокуватиме ходити, мігрувати. Місця для зупинок будуть зняті повністю», - додає Олександр Симчишин.

Нагадаємо, до Дня міста у Хмельницькому відкриють незвичну фотозону.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую