ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 14-20 вересня

Культура 1397
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

З понеділка набуває чинності новий поділ області на «кольорові» зони епідеміологічної небезпеки, згідно з яким Хмельницький стає «помаранчевим». Чергова низка карантинних обмежень вплинула й на культурне дозвілля хмельничан. Без концертів та фестивалів, проте з тренінгами та театральними виставами - таким наступний буде тиждень у Хмельницькому.

А ще не забувайте про мистецькі виставки, які діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку Тетяни Яблонської "ВІКНО" (пастель 2000-2005). Виставка "Всі відтінки: Жовтий" триває в музейній галереї "КвARTира". У ТРЦ "MONTBLANC" запрошують на виставку живих тропічних метеликів. У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку фотографій «Краще з фондів» . У виставковій залі дитячої школи образотвочого та декоративно-прикладного мистецтва демонструють "Світлоритми живопису" Петра Лебединця. 

Організатори ж подій наголошують: зважаючи на карантинні обмеження, кількість місць на багатьох заходах обмежена, а вхід можливий за умови наявності захисної маски.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Четвер (17 вересня)

Відкриття виставки Михайла Намистюка "Пейзажна колекція"

До експозиції увійдуть живописні полотна та графічні роботи автора. Головний персонаж творів Михайла Намистюка – місто, його сучасне пульсуюче життя. Пейзажі художника одночасно умиротворюють, закликають до споглядання, а також, дозволяють зануритись в картину, відчути її внутрішнє життя: то бурхливе, то статичне – словом, викликають яскравий емоційний відгук.

Коли: 16:00
Де: Хохм Хмельницький Художній Музей, вул.Проскурівька,47
Вартість: безкоштовно

Вистава "Ревізор"

У «Ревізорі», - згадував Гоголь згодом, я зважився зібрати в одну купу все дурне в Росії, яке я тоді знав, всі несправедливості, які робляться в тих місцях і в тих випадках, де найбільше потрібно від людини справедливості, і за одним разом посміятися над всім».

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 60-100 грн

Заняття з творчого письма

Осінні дні ідеально підходять для творчості. Хочете в цьому переконатись? Приходьте на зустрічі Анонімних Авторів. На вас чекають цікаві вправи, письменницькі спринти, надихаючі завдання та інші творчі активності у затишному колі однодумців. Наші заняття підходять для авторів будь-якого рівня.

Коли: 19:00
Де: Місце проведення уточнювати
Вартість: безкоштовно

Субота (19 вересня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Практикум "Як створити тренінг "під ключ"

Запрошують вас на унікальний практикум зі створення авторських тренінгів. Це п'ять годин чистої практики та унікальних знань для ваших майбутніх успішних проєктів. Програма практикуму включає в себе як теоретичні інструменти створення тренінгів та семінарів, так і практичну роботу. Це означає, що в результаті практикуму ви будете мати алгоритм Вашого нового авторського тренінгу.

Коли: 12:00
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 850-1050 гривень

Ніч поезії та музики non-stop ОНЛАЙН

Традиційний музично-поетичний нон-стоп від українських виконавців та авторів з усього світу! З 19 на 20 вересня відбуватиметься одна з найпопулярніших акцій фестивалю — Ніч поезії та музики нон-стоп. Цьогоріч на шанувальниць і шанувальників актуальної поезії та прогресивної української музики чекає особлива онлайн-вечірка від фестивалю Respublica FEST та Форум Видавців. Трансляції пройдуть на сайті bookforum.ua.

Коли: 21:00
Де: онлайн
Вартість: безкоштовно

Неділя (20 вересня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Дитяча вистава "Лускунчик"

Діток та їх батьків запрошують у театр на спектакль "Лускунчик". За мотивами казки Е. Гофмана.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького
Вартість квитків: 50-100 грн

Вистава "Чаклунка"

У театрі імені М. Старицького відбудеться хореографічна вистава "Чаклунка".

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 80-150 грн

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбері.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую