ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 28 вересня - 4 жовтня

Культура 1526
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Хмельницький продовжує перебувати в "помаранчевій" зоні. Через карантинні обмеження у місті стали ораганізовувати менше культурних та розважальних подій. Однак все ж кілька заходів, які вас можуть зацікавити, відбудуться найближчими днями.

Музичні виступи і театральні вистави заплановані цього тижня в обласному центрі. А тим, хто на вихідних планує невелику подорож, можна відвідати Кам'янець-Подільський.Там протягом трьох днів триватиме фестиваль повітроплавання.

Також не забувайте про мистецькі виставки, які діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку Михайла Намистюка "Пейзажна колекція". Виставка "Всі відтінки: Жовтий" триває в музейній галереї "КвARTира". У ТРЦ "MONTBLANC" запрошують на виставку живих тропічних метеликів. У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин "Хмельницький крізь об'єктив".

Організатори ж подій наголошують: зважаючи на карантинні обмеження, кількість місць на багатьох заходах обмежена, а вхід можливий за умови наявності захисної маски.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Вівторок (28 вересня)

Вистава "Жениха викликали, дівчата?"

Дві самотні літні жінки, сестри: одна - колишня актриса, інша - усе життя при ній. Лагодять зламані крани, згадують минуле, живуть в занадто просторій квартирі, де колись був гамірний театральний гуртожиток. Одні... І раптом старшій (актрисі) спадає на думку геніальне рішення!! - видати молодшу заміж. І в рівномірному, зі схожими тихими днями житті щось починає відбуватися.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 120-340 грн

Концерт "На гостину до РОДИНИ"

Гурт "РОДИНА": Наталія Ноль, Катерина Мельничук, Катерина Безсонова, Оксана Міщук та Олександр ЯкубовБалет, оркестр та Дитяча студія Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля". Чоловічий вокальний квінтет "МІКСТ". Заслужена артистка України Майя Онищук (скрипка).

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

П'ятниця (2 жовтня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Фестиваль повітряних куль (Кам'янець-Подільський)

Фестиваль повітряних куль планується з дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних норм. Триватме протягом 2-4 жовтня. Всі польоти в складі груп 4-7 осіб. Польоти повітряних куль проходитимуть над Кам'янець-Подільським двічі на день рано вранці та ввечері за сприятливих погодних умов. Спостерігати польоти аеростатів можна з оглядових майданчиків безкоштовно.

Коли: 6:30, 19:30
Де: Кам'янець-Подільський
Вартість: від 3 тисяч гривень

Субота (3 жовтня)

Фото: TV.ua

Концерт гурту "Бумбокс"

Гурт "Бумбокс" більше 15-ти років тішить своїх прихильників потужними піснями. За цей час музиканти стали ще глибше і майстерніше, а енергетика пісень ще більше зросла. Чого варті лише перші три пісні з нового альбому, які вже потрапили у ротацію: «Твій на 100%», «Безодня» і «Таємний код: Рубікон». А що ж буде далі? Далі буде ще крутіше! Переконайтеся у цьому під час концерту.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 250-690 грн

Фестиваль "Арт-практик. Діти."

Запрошуємо жителів Хмельницького та Хмельницької області на фестиваль легендарного Міжнародного фестивалю арт-терапії «Арт-Практик» за тематикою психолого-педагогічних особливостей розвитку і виховання дітей методами арт-терапії та арт-педагогіки.

Коли: 19:00
Де: уточнювати в організаторів

Концерт Льоши Свіка

Великий сольний концерт. Всі хіти + нові пісні.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60.
Вартість квитків: 290 - 790 грн

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбері.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую