ye-logo.v1.2

«Голос країни»: Міла Нітіч зворушила чуттєвим виступом

Культура 3399
Ефектний виступ Міли Нітіч вразив і глядачів, і тренерів проєкту
Ефектний виступ Міли Нітіч вразив і глядачів, і тренерів проєкту. Фото: зі сторінки проєкту

Своїм номером артистка розчулила до сліз Тіну Кароль.

Вчора, 11 квітня, відбувся чвертьфінал вокального шоу «Голос країни 11». У прямому ефірі за місце у фіналі змагалося 20 учасників, серед яких артистка родом зі Старої Синяви Міла Нітіч. Подолянка була у команді Тіни Кароль.

Співачка закривала перший прямий ефір шоу, виконавши хіт Лари Фабіан – Malade. Як пише ТСН, своїм виступом Міла нікого не залишила байдужим, а її тренерка взагалі не стримала сліз від потужного виконання. Так під час виконання пісні артистка піднялася в повітря, стоячи на гойдалці прикрашеній квітами, з якої почав виблискувати вогонь.

Розчулена до сліз Кароль відзначила талант Міли і заявила, що незалежно від результату вона заслуговує називатися справжньою артисткою.

«Міло, ну ти така дивна людина! Що ти коїш з собою на бекстейджі, а потім виходиш і сповідаєшся до сліз. Я в захопленні від твоєї жіночності сьогодні. Від твого голосу сьогодні. Ти достойна бути зіркою, легендарною в цій країні, незважаючи на будь-яке голосування. Мені все одно. Пам'ятай це!», - прокоментувала номер Міли її тренерка.

У кожній з чотирьох команд виступило по 5 учасників і лише двоє з них могли пройти далі. По одному півфіналісту з команди обирали глядачі, іншого обирав тренер. У команді Тіни Кароль глядачі надіслали більше голосів за Катю Гладій, другим півфіналістом у своїй команді Тіна Кароль обрала Юлію Тимочко. Міла Нітіч ж на цьому етапі залишила шоу.

Читайте також: «Мастер-шеф. Професіонали»:. Хмельничанин з командою створював власний ресторан.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую