ye-logo.v1.2

Видавництво взяло у друк третій роман Юрія Даценка і ще дві новини від письменника

Культура 1486
Другий роман Юрія Даценка - у марках Укрпошти
Другий роман Юрія Даценка - у марках Укрпошти. Фото: за сторінки Миколи Громова

Третій роман про проскурівського хірурга попередньо вийде у вересні цього року.

Письменник Юрій Даценко повідомив, що вчора отримав підтвердження від видавництва на друк його третього роману із серії про проскурівського хірурга Якова Ровнєра.

«Я отримав підтвердження планів видавництва на мій третій роман. І це вже можна вважати першою серйозною перемогою і справжньою заявкою на письменництво. Я витримав дебют, витримав самостійний політ і, нарешті, я входжу в сучасну літературу, як український письменник! Тож офіційно дозволяю чекати у вересні мій третій роман про пригоди проскурівського хірурга Якова Ровнєра! Всі подробиці - згодом. Попереду багато роботи: обкладинка, редагування, папірці, правки... Але раз уже почали, то продовжуємо», — повідомив Юрій Даценко.

Раніше письменник повідомляв, що половину третього роману вже написав. Події третього роману розгортатимуться у Меджибожі і Летичеві, головний герой, звісно, той самий — Яків Ровнєр, проскурівський хірург.

Читайте також: П’ять фактів від письменника Юрія Даценка про серію романів і проскурівського хірурга Якова Ровнєра 

Перша книга «Пастка для різника» вийшла накладом 4500, а друга — «Книга в камені» — 2000 примірників. Планується, що третій роман теж буде не меншим, ато й більшим тиражем. А вчора, 16 квітня Юрій Даценко повідомив, що весь тираж другого роману продано і видавництво додруковує ще стільки ж.

До речі, другий роман «Книга в камені» має тепер ще й власну поштову марку і набір листівок.

За словами директора Хмельницького відділення «Укрпошти» Миколи Громова, власна марка — це блок із 9 примірників марок присвячених роману «Книга в камені».  

Роман "Книга в камені" має власну поштову марку. Фото надане Миколою Громовим.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую