ye-logo.v1.2

Хмельницький фестиваль моновистав «Відлуння» пройде онлайн

Культура 1577
Розпочнеться фестиваль виставою Володимира Смотрителя
Розпочнеться фестиваль виставою Володимира Смотрителя. Фото: ілюстративне з архіву

Учасниками фестивалю щороку стають актори різних країн світу.

Цього року міжнародний фестиваль моновистав «Відлуння» триватиме протягом 23-30 квітня. Враховуючи карантинні обмеження, фестиваль цьогоріч буде проходити в онлайн-форматі. Про це повідомляють у пресслужбі міської ради.

«Вистави можна буде побачити на youtube-каналі Монотеатр «Кут-TV». Учасниками фестивалю можуть бути актори різних країн. Однією із головних умов фестивалю є те, що моновистави граються рідною мовою представленої країни», - йдеться у повідомленні.

Розпочнеться фестиваль виставою «Не промовчи Шевченка у собі», яку представить Народний артист України Володимир Смотритель.

Нагадаємо, міжнародний фестиваль моновистав «Відлуння» заснований у 1999 році. Фестиваль проходить щорічно в останній тиждень квітня на базі Хмельницького міського монотеатру «Кут». «Відлуння» ставить перед собою завдання ознайомити широкий глядацький загал з кращими досягненнями в галузі світового театрального мономистецтва, розвитку цього жанру в Україні й сприяння більш активній інтеграції українського театру в європейський культурний контекст. 

Читайте також: «Леді Капулетті» на сцені хмельницького монотеатру завершила фестиваль «Відлуння».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую