ye-logo.v1.2

Футбольна трансляція, напівмарафон: анонс подій у Хмельницькому на вихідні

Культура 2112
Куди піти на вихідні в Хмельницькому, читайте в нашій афіші
Куди піти на вихідні в Хмельницькому, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне з архіву

Програма заходів.

Літо у розпалі – пора довгих прогулянок, приємних мандрівок і яскравих подій. Аби ви могли сповна насолодитися липневою погодою та провести вільний час із задоволенням, ми підготували добірку анонсів подій, які відбудуться у місті найближчими вихідними.

У суботу хмельничан розважатимуть у Молодіжному парку. Містян запрошують подивитися на кіно просто неба, а потім разом вболівати за збірну України з футболу, яка змагатиметься з Англією за місце у півфіналі.

Неділя в місті видасться спортивною. Цього дня у Хмельницькому проходитиме напівмарафон, де учасники пробігу долатимуть різні дистанції. Водночас для дітлахів в останній день тижня підготували лялькову виставу в театрі.

А ще не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку плакатів «Верым! Можам! Переможам!» Володимира Цеслера (Білорусь). У музеї-студії фотомистецтва триває XXIV художня фотовиставка «Погляд-2020». У музеї історії міста Хмельницького діє фотовиставка «Народження міста Хмельницького». Автор семи десятків монохромних світлин –хмельничанин Леонід Западенко.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Субота (3 липня)

Фото: з архіву

Кіно просто неба

У Молодіжному парку запланували черговий перегляд фільму під відкритим небом. Цього разу транслюватимть українську комедію "Скажене весілля 3" 2021 року випуску. За сюжетом, цього разу Середюки готуються до весілля наймолодшого сина Захара, який обрав собі «екзотичну пару» — дочку циганського барона. І хоч батько заприсягнув цього разу не псувати весілля, та і невістка йому до вподоби, але спокійне свято — не в традиціях Середюків.

Коли: 19:00
Де: Молодіжний парк

Онлайн-трансляція матчу Україна – Англія

Футбольна збірна нашої країни продовжує свої виступи на Євро-2020, а відтак її можна підтримати в імпровізованій фан-зоні. Цього разу хмельничан знову запрошують на показ футбольного матчу у Молодіжному парку. Збірна України, яка вперше в своїй історії вийшла до 1/4 фіналу Євро, третього липня зіграє проти Англії.

Коли: 22:00
Де: Молодіжний парк

Неділя (4 липня)

Фото: ілюстративне з архіву

Напівмарафон у Хмельницькому

У Хмельницькому відбудеться фінальний забіг весняно-літнього сезону «Нова пошта напівмарафон». Забіги пройдуть на дистанції від 1 до 21 кілометра, естафета на 21 кілометр і командні перегони на 5 кілометрів, а також дитячі забіги на 100 та 500 метрів. Після завершення останнього забігу організатори напівмарафону розкажуть у яких містах відбудуться забіги під час осіннього сезону. Фінальним акордом спортивного свята стане виступ о 14-ій годині українського співака LAUD. Реєстрація на забіг у Хмельницькому триває до 00:00 2 липня.

Коли: з 8:00
Де: старт на майдані Незалежності

Дитяча вистава "Лисичка та Ведмідь"

Ця вистава за мотивами української народної казки. За сюжетом хитра Лисиця переїхала жити до Ведмедя. А як, чому і з якою метою, дізнаєтеся на виставі.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую