ye-logo.v1.2

«Верым! Можам! Переможам!»: у Хмельницькому демонструють роботи білоруського митця

Культура 1740
Плакати білоруського митця Володимира Цеслера можна побачити в Хмельницькому обласному художньому музеї
Плакати білоруського митця Володимира Цеслера можна побачити в Хмельницькому обласному художньому музеї. Фото: facebook.com/khramhohm

Виставка Володимир Цеслера триватиме до 24 липня.

У Хмельницькому обласному художньому музеї відкрилася виставка плакатів «Верым! Можам! Переможам!» Володимира Цеслера з Білорусі. Вона триватиме до 24 липня.

До експозиції виставки, як повідомили в обласному художньому музеї, увійшли гостросоціальні плакати: траурні стрічки, обгорнуті навколо державних символів; очікування швидкого завантаження останніх «трьох відсотків» нової Білорусі. «Назва виставки співзвучна із одним з гасел, під яким проходить хвиля мирних демонстрацій у Білорусі, що відстоюють саме правову демократичну державу. Неймовірно швидкий та непередбачуваний плин подій інтегрується у творчість найчутливіших осіб, серед яких відомий білоруський художник і дизайнер – Володимир Цеслер. Свою активну громадську позицію він демонструє через гостросоціальні плакати», - повідомили в Хмельницькому обласному художньому музеї.

Виставка «Верым! Можам! Переможам!» у Хмельницькому триватиме до 24 липня. Фото: Хмельницький обласний художній музей
Виставка «Верым! Можам! Переможам!» у Хмельницькому триватиме до 24 липня. Фото: Хмельницький обласний художній музей

Виставка «Верым! Можам! Переможам!» триватиме до 24 липня. Вартість – вхідний квиток до музею, який розташований в Хмельницькому на Проскурівській, 47. А це - для дорослих без екскурсійного обслуговування 30 гривень , з екскурсійним обслуговуванням (група від 5 людей) - 40 гривень за людину. Для школярів та студентів без екскурсійного обслуговування - 15 гривень, з ексурсійним (від 5 людей) - 20 гривень з людини. Індивідуальні екскурсії, окрім вхідного квитка, доведеться доплатити ще 100 гривень. Музей працює щодня (крім неділі) з 10.00 до 19.00.

Довідково: Володимир Цеслер народився 1951 року в Слуцьку (Білорусь, Мінська область). Наразі він працює в різних напрямках: плакат, арт-об’єкт, живопис, скульптура, графіка, реклама, промисловий дизайн тощо. Він є володарем багатьох нагород міжнародних конкурсів, бієнале та фестивалів. Роботи митця вирізняються епатажем, іронічністю, що дозволяють поглянути на звичні речі під іншим кутом. 

Читайте також: Анонс подій на вихідні в Хмельницькому

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую