ye-logo.v1.2

Футбол, польський пікнік: анонс подій у Хмельницькому на вихідні

Культура 1421
Куди піти на вихідні, дивіться в нашій афіші
Куди піти на вихідні, дивіться в нашій афіші. Фото: ілюстративне автора

Програма заходів.

Попереду вихідні - тож ми підготували нову добірку заходів у Хмельницькому. Вже завтра у Молодіжному парку організують польський пікнік, де запланували розваги для дорослих та малих. У неділю на міському стадіоні пройде футбольний матч, а в сквері Шевченка проведуть чергову вечірку для тих, кому "за...".

А ще не забувайте про виставки, які вже діють у нашому місті. У музеї-студії фотомистецтва демонструють виставку фотографій "На вулиці та поруч" одеського митця Олександра Синельникова. В обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки Опана Заливахи "Громадянський інстинкт, інтерактивна репродукція Шевченко. Мати". У кінотеатрі Шевченка демонструють виставку жаб з усього світу.

Субота (7 серпня)

Фото: ілюстративне з архіву

Польський пікнік

У Хмельницькому знову влаштують масштабний пікнік. Тематикою майбутньої події стане польська культура. Для польського пікніка планують підготувати кілька локацій. До організації події долучається міський осередок спілки та спортивно-культурний центр «Плоскирів». Крім представлення польської культури, будуть концерти, різноманітні вікторини, фотосушка.

Коли: 17:00
Де: Молодіжний парк

Неділя (8 серпня)

Фото: ілюстративне з архіву

Футбол. ПОДІЛЛЯ (м.Хмельницький) - ВПК-АГРО (Дніпровська обл.)

Третій тур у Першій лізі Чемпіонату України! Суперником «Поділля» у 3-му турі сезону стане команда з Дніпропетровщини - "ВПК-Агро".
Коли: 17:00
Де: стадіон "Поділля" (вулиця Проскурівська, 83/1)
Вартість: 50 гривень

Фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік»

Щонеділі на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка відбуватиметься міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців «Нестримний потік». Фестиваль проводиться з метою комунікації між танцювальними клубами та колективами міста, популяризації здорового способу життя та змістовного дозвілля мешканців.

Коли: 19:00
Де: Майданчик біля кінотеатру імені Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Триває сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 16:30
Де: Сквер імені Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Дитяча вистава «Лисичка, Котик та Півник»

Це казка про те, як Півник не слухався свого друга Котика, відчиняв двері хитрій Лисичці, і та його викрадала. На щастя, Котик виявлявся поруч і рятував свого друга, а врешті решт – вигадав, як провчити хитрунку.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую