ye-logo.v1.2

Потяг «ГогольTRAIN» приїде на фестиваль до Кам’янця-Подільського

Культура 4604
До 30-ої річниці Незалежності України ГогольTRAIN здійснить шість рейсів з Києва до різних міст
До 30-ої річниці Незалежності України ГогольTRAIN здійснить шість рейсів з Києва до різних міст . Фото: з фейсбуку ГОГОЛЬFest

Незвичний арт-потяг побуває на «Respublica Fest».

Україною курсуватиме арт-потяг ГогольTRAIN. Це окремий потяг, який їздить за узгодженим із Укрзалізницею розкладом. Заплановано, що він здійснить шість рейсів зі столиці у різні міста України на найбільш масштабні культурні події країни.

Серед міст, куди прибуде незвичний потяг – Кам’янець-Подільський. ГогольTRAIN побуває на фестивалі «Respublica Fest», який відбудеться наприкінці серпня.

Дизайн ГогольTRAIN створювали художники з усієї країни. У трьох фестивальних вагонах відбуватимуться події різних напрямків: музичні, освітні та й навіть перформанси. Створюють їх команди «ГОГОЛЬFestу» та фестивалю, куди курсує арт-потяг. Як зазначають автори проєкту, завдяки цьому можна потрапити в атмосферу майбутньої події.

За словами засновника і директора «Республіки» Андрія Зоїна, пасажирів, які їхатимуть в Кам’янець-Подільський, розважатиме ді-джей Тапольський. Повну ж інформацію про лайнап у потязі та квитки на нього обіцяють опублікувати згодом.

Наразі ж відомо, що ГогольTRAIN прибуде з Києва в Кам'янець-Подільський 27 серпня, у зворотному напрямку рухатиметься 29 серпня. Пасажири арт-потягу зможуть придбати квитки у спальні вагони купе і плацкарт в одну чи обидві сторони та матимуть можливість купити квиток на фестиваль, куди їде потяг.

Перед Кам’янцем-Подільським ГогольTRAIN відвідає Одесу, а після «Республіки» арт-потяг побуває в Херсоні, Харкові, Львові та Дніпрі.

Читайте також: House of Europe відкрила мобільний павільйон у Кам’янці-Подільському.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую