ye-logo.v1.2

Афіша Хмельницького на тиждень: театральні вистави, футбол

Культура 2204
Куди піти протягом тижня - читайте в нашій афіші
Куди піти протягом тижня - читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне з архіву

Програма заходів на 13 - 19 серпня.

Відпочинок буває різним, а щоб його урізноманітнити ми підготували свіжу добірку подій у Хмельницькому. Походи в театр, розваги з дітлахами, спортивні події - у місті відбудуться заходи на будь-який смак. 

Крім того, не забувайте про виставки, які вже діють у нашому місті. В обласному художньому музеї експонують виставку "Відгомін часу" Олександра Дубовика, продовжує діяти виставка "Сонцесяйні" - твори легендарної родини Алли Горської та Віктора Зарецького, а також виставка нових надходженнь до музейної колекції "Зони чутливості". У виставковій залі дитячої школи декоративно-прикладного мистецтва можна переглянути твори художника Бориса Некрасова, а в музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку "Наука - це вона".

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (13 вересня)

Вистава "Кайдаші"

Не дарма кажуть, що «Невістка – то чужа кістка» для свекрухи. Але й ставлення дружин до матерів своїх чоловіків – не завжди ідеальні. Про те, як молоді сім’ї вчаться бути незалежними та жити власними інтересами ви побачите у виставі «Кайдаші».

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр імені Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 80-200 гривень

Вівторок (14 вересня)

Вистава "Дитина в подарунок"

Запрошують усіх на виставу, яка звучить в унісон з дідусевим радіо, від якої віє материнським теплом, яка пахне сімейним затишком. На виставу, де найдорожчий дарунок долі – може зберегти найцінніше у світі – «Дитина в дарунок».

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 150-200 гривень

Середа (15 вересня)

Мастер-клас з виготовлення магніту на холодильник «Мої літні спогади»

Спортивно-культурний центр "Плоскирів" запрошує дітей та підлітків відвідати майстер-клас з виготовлення магніту на холодильник «Мої літні спогади», який проведе наш викладач студії образотворчого мистецтва Марина Роля.

Коли: 17:00
Де: Спортивно-культурний центр «Плоскирів», вул.Курчатова,90
Вартість: безкоштовно

Вистава "Одруження по англійськи"

Під час круїзу на лайнері зустрічаються дуже зайнятий і дуже багатий чоловік та абсолютно вільна жінка, яка не має великих статків. На перший погляд, між цими двома немає нічого спільного, та й бути не може. Однак, героїня зовсім іншої думки про все це! Та й доля, здається, на її боці. Адже вона зводить цю парочку вдруге вже зовсім в інших умовах. У бідного чоловіка не залишається іншого виходу, як одружитись.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 150-200 гривень

Четвер (16 вересня)

Мотор'Ролла "Senya's birthday party "

Мотор'Ролла бомбардує велику та малу сцену та теле-радіо ефіри, вже близько 30 років. Їхні концерти завжди драйвові та по-домашньому атмосферні. Гурт починав з рокабілі та блюзу, але особливу популярність їм приніс «нульовий» період, що закріпив групу в ряді метрів української рок-альтернативи та майстрів сучасної рок-балади. На рахунку ватаги числені виступи у Європі та Сполучених Штатах. Сьогодні виступи гурту складають виконання всіма улюблених власних хітів, а також кавер версій традиційних українських пісень. В цю дату, свій День Народження святкуватиме фронтмен гурту - Сергій «Сєня». Присяжний. Придбати квитки можна в організатора події.

Коли: 21:00
Де: Арт Паб, Подільська, 93
Вартість: 200-250 гривень

П'ятниця (17 вересня)

Вистава «Ой не ходи Грицю, та й на вечорниці»

Запрошують усіх на драму у театр ім. Старицького.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького (мала сцена), вул. Соборна, 60
Вартість: 80-200 гривень

Неділя (19 вересня)

Футбол ПОДІЛЛЯ (Хмельницький) - КРЕМІНЬ (Кременчук)

Триває чемпіонат першої ліги з футболу. Цього разу відбудеться поєдинок між ФК "Поділля" з Хмельницького та ФК "Кремінь" з Кременчука.

Коли: 13:15
Де: СК Поділля, вул.Проскурівська, 83/1
Вартість: 50 гривень

Лялькова вистава "Котигорошко"

Сильним та мужнім народився маленький син Землі – Котигорошко. По собі і друзів знайшов. Разом пішли красу Землі – сестру Олену зі змієвого полону рятувати, та від мороку рідну землю визволяти.

Коли: 12:00
Де: ляльковий театр "Дивень", Проскурівська, 46

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую