ye-logo.v1.2

Шоу дронів у Хмельницькому: де та коли покажуть захоплююче видовище

Культура 5402
Під час шоу 100 спеціальних дронів піднімуть на висоту 100 метрів та у небі покажуть захоплююче видовище
Під час шоу 100 спеціальних дронів піднімуть на висоту 100 метрів та у небі покажуть захоплююче видовище. Фото: ілюстративне suspilne.media

Дійство, яке мало відбуватися вчора, перенесли на сьогодні та змінили локацію.

Сьогодні, 26 вересня, у Хмельницькому відбудеться шоу дронів. Під час шоу 100 спеціальних дронів піднімуть на висоту 100 метрів та у небі покажуть захоплююче видовище.

Нагадаємо, дійство мало відбутися вчора, 25 вересня, в рамках святкування дня міста Хмельницький біля кінотеатру імені Тараса Шевченка. Однак, через значні пориви вітру його перенесли. Утім, як повідомляють в пресслужбі Хмельницької міської ради, вражаюче дійство можна буде побачити вже сьогодні.

Отож, шоу дронів відбудеться сьогодні, 26 вересня, о 21:30. Підніматимуть дрони з території парку Молодіжний. Тож задля організації необхідної безпеки, вхід на територію парку Молодіжного та пляжу буде закрито.

Як зазначають в міській раді, найкращими точками для огляду будуть міст на вул. Степана Бандери (район ТЦ «Оазис») та Набережна (парк ім. Чекмана).

Також додають, що у період підготовки та показу шоу (21.15 – 21.50) планується обмеження руху транспорту на вул. Степана Бандери (від вул. Зарічанської до вул. Прибузької).

Читайте також: Хмельницькому – 590 років: ТОП-5 цікавих фактів з історії міста

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую