ye-logo.v1.2

Афіша Хмельницького на вихідні: акустично-поетичний вечір, фестиваль перекладу

Культура 3231
Куди піти на вихідні - читайте в нашій афіші
Куди піти на вихідні - читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне автора

Програма заходів на 1-3 жовтня

Послухати літературні читання, насолодитися живою музикою, повболівати на футбольному матчі чи, навіть, долучитися до команди, яка займається прибирання рідного міста - така програма заходів у найближчі дні в Хмельницькому.

Крім того, не забувайте про мистецькі виставки, які діють у нашому місті. Одразу кілька експозицій демонструють в обласному художньому музеї. У залах можна переглянути нові надходження до колекції музею «Зони чутливості», виставку «Відгомін часу» Олександра Дубовика, виставку творів легендарної родини «Сонцесяйні. Алла Горська. Віктор Зарецький». У музеї-студії фотомистецтва нещодавно відкрили святкову виставку світлин за результатами конкурсу «Хмельницький крізь об’єктив». У понеділок в приміщенні музею-бібліотеки Подільського товариства імені Сковороди відкриють виставку робіт, створених під час цьогорічної мистецької резиденції на Бакоті.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (1 жовтня)

У межах літературно-перекладацького фестивалю на стіні бібліотеки для юнацтва нанесли мурал. Фото: з архіву

Фестиваль «Translatorium»

Протягом 1-3 жовтня відбуватиметься ювілейний п’ятий літературно-перекладацький фестиваль «Translatorium». На відміну від минулого року, «Translatorium 2021» матиме гібридний формат, поєднуючи заходи на локаціях та онлайн-події. У програмі фестивалю понад 20 подій — лекції, читання, майстерні художнього перекладу, професійні дискусії та неформальні зустрічі. А серед учасників подій будуть відомі перекладачі, літератори, видавці та менеджери культури.

Футбольний матч "Поділля" - "Олімпік"

Чемпіонат України з футболу. Перша ліга. Тур 11. Хмельницьке "Поділля" прийматиме донецький "Олімпік". До цього матчу хмельничани посідають 8 місце в турнірній таблиці, а "Олімпік" - 11.

Коли: 15:30
Де: стадіон "Поділля", Проскурівська, 83/1
Вартість: 50 гривень

Концерт "Музика перевірена часом"

Усі музичні хіти несуть в собі чуттєві, романтичні спогади. Слухаючи такі концерти, ми неначе здійснюємо подорож у власну пам'ять до найприємніших моментів. Запрошують на концерт «Музика перевірена часом». На малій сцені театру.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість кивтків: 150-250 грн

Субота (2 жовтня)

Фото: з фейсбуку

Осінній акустично-поетичний вечір

У суботу ввечері в Хмельницькому запланована атмосферна подія. У Мистецькому дворику влаштують творчий вечір. Відбудуться музичні виступи від Kate Soul та П'25. Також під час заходу діятиме літературна сцена. Виступатимуть: Дарія Яковлева, Анастасія Пармезанка, Анастасія Сем, Микола Палига, Юрій Даценко.

Коли: 18:00
Де: Мистецький дворик музичної школи, Проскурівська, 18
Вартість: безкоштовно

Лялькова вистава "Любов до трьох апельсинів"

Невідомо, як би склалася доля хворого принца Тартальї, якби не було поряд сміливого, розумного, дотепного витівника — Труффальдіно.

Коли: 12:00
Де: театр ляльок "Дивень", Проскурівська, 46

Неділя (3 жовтня)

Фото: ілюстративне з архіву

Чистий ранок

Хмельничанам пропонують долучитися до гарної справи та прибрати частину свого міста. Як зазначають організатори, мішки, рукавички у них є в наявності. Після прибирання усі разом планують зробити пікнік.

Коли: 9:30
Де: біля пожежної частини по вул. Північній

Лялькова вистава "Гусеня"

Якщо згуртуватися всім разом, то можна добре провчити хитру Лисицю,врятувати Гусеня та повернути Їжачкові хатинку. А що малята, допоможемо?

Коли: 12:00
Де: театр ляльок "Дивень", Проскурівська, 46

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую