ye-logo.v1.2

Христос народився: Олексанадр Пономарьов, Леся Нікітюк та зіркові артисти заспівали про Різдво

Культура 5172
За першу добу колядка у  YouTube набрала вже понад 200 тисяч переглядів
За першу добу колядка у YouTube набрала вже понад 200 тисяч переглядів. Фото: скрін з відео

Колядку виконали у супроводі оркестру та дитячого хору.

25 грудня, у день, коли християни західного обряду святкують Різдво Христове, відомий український співак родом з Хмельницького Олександр Пономарьов презентував нову колядку «Христос народився».

Колядку виконали у супроводі оркестру та дитячого хору. Автором святкової композиції став Олександр Пономарьов. Разом з ним в новій масштабній колаборації «Христос Народився» заспівали і декілька популярних артистів країни: Dzidzio, Alekseev та Aртем Пивоваров, а також Ольга Полякова та наша землячка ведуча Леся Нікітюк.

За першу добу колядка у YouTube набрала вже понад 200 тисяч переглядів.

Раніше Леся Нікітюк зізналася, що для неї запрошення Пономарьова заспівати колядку було несподіваним.

«Коли Олександр надіслав мені пісню, я переслала її мамі і попросила, щоб цю пісню увімкнули бабусі. Вона дуже плакала, слухаючи її. Та я й і без цього погодилася б узяти участь в цьому проєкті і заспівати декілька рядків. Тут ті українські традиції, те українське свято, яке нам рідне з дитинства», - зізналася Леся Нікітюк, коментуючи свою участь в зйомках різдвяної колядки.

А після виходу прем'єри у своєму інстаграмі Нікітюк пожартувала, що, мовляв, у неї два рядки, але вона старалася.

Нагадаємо, у листопаді відбулася прем’єра нової пісні Олександра Пономарьова дуетом із Михайлом Хомою (Dzidzio). Це романс про кохання під назвою «Пазли», який вже встиг стати справжнім хітом та підкорити перші сходинки музичних майданчиків.

А навесні, напередодні Світлого Христового Воскресіння, Пономарьов об’єднав 10 українських зірок, які заспівали різними мовами «Христос Воскрес». Тоді у зйомках кліпу також взяла участь і хмельницька бандуристка Марина Круть.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую