ye-logo.v1.2

Афіша Хмельницького на вихідні: новорічна дискотека, костюмований забіг, автофлешмоб

Культура 2169
Куди піти у святкові вихідні - читайте в афішіі
Куди піти у святкові вихідні - читайте в афішіі. Фото: ілюстративне з архіву

Програма заходів на 31 грудня - 2 січня.

Для тих, хто захоче долучитися до новорічних міських активностей, ми підготували свіжу добірку подій у Хмельницькому. В останні години 2021 року, хмельницькі водії влаштують незвичний флешмоб. Кермувальники зберуться на центральному майдані міста та створять гігнатську новорічну ялинку зі своїх автомобілів. 

У новорічну ніч біля міської ялинки організують дискотеку. Гратиме діджей, виступатимуть танцюристки, працюватиме Різдвяний ярмарок. А в неділю всіх запрошують одягтися у казкові костюми і пробігтися центральною вулицею Хмельницького. Крім того, для дітлахів продовжить працювати Резиденція святого Миколая.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (31 січня)

Фото: ілюстративне з архіву

Новорічна дискотека

У новорічну ніч біля головної ялинки Хмельницького запланували святкові гуляння. Для тих, хто вирішить зустрічати 2022 рік разом з іншими містянами на Різдвяному ярмарку, влаштують дискотеку. Свято пройде без виступів артистів і промов очільників міста, але з ведучим, діджеєм і танцюристками.

Коли: 23:00
Де: Різдвяний ярмарок, Проскурівська

Фото: ілюстративне t.me/typical_kiev

Флешмоб автомобілістів

В останні години 2021 року у Хмельницькому влаштують святковий флешмоб. Близько двох сотень автівок мають сформувати ялинку на майдані Незалежності. Збиратися розпочнуть ще вдень, а основне дійство відбудеться вже у сутінках – «ялинка» світитиметься завдяки автомобільним фарам.

Коли: збір з 16:00, початок флешмобу 17:00-17:20
Де: майдан Незалежності

Неділя (2 січня)

Фото: ілюстративне з архіву

Новорічний костюмований забіг

У місті знову влаштують костюмований забіг. Цього разу його влаштує Молодіжний центр. Готують новорічні конкурси та майстер-класи для різдвяного настрою.
Коли: 12:00
Де: старт біля Дитячого світу

Фото: з архіву

Резиденція святого Миколая

Резиденція святого Миколая цього року вперше розташована у театрі ляльок. Крім безпосередньо зустрічі зі святим Миколаєм, на дітлахів очікують ігри та лялькові вистави. Цього разу показуватимуть виставу "Сніговички та сонечко".

Коли: 12:00, 17:00
Де: театр ляльок, Проскурівська, 46
Вартість: 100 гривень

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую