ye-logo.v1.2

На Щедрий вечір у Хмельницькому влаштують гуляння і вогняне шоу

Культура 5224
Хмельничан знову кличуть на Різдвяний ярмарок
Хмельничан знову кличуть на Різдвяний ярмарок. Фото: ілюстративне з архіву

Обіцяють, що вечір буде «зірковим».

Вже цієї п’ятниці, 14 січня, у Хмельницькому на Різдвяному ярмарку знову вируватимуть гуляння. Цього разу святкуватимуть Щедрий вечір, для містян вже підготували особливу програму. Як розповів сайту «Є» начальник управління культури і туризму міської ради Артем Ромасюков, хмельничанам не лише покажуть видовищні виступи, але й залучать їх до дійства.

«Буде зірковий Щедрий вечір. І це не випадково. Відкриття Різдвяного ярмарку у нас завжди відбувається в форматі «Зірки запалюють ялинку», де саме хмельницькі артисти засвічують вогні ялинки і дарують свою концертну програму хмельничанам. В цьому сезоні Різдвяного ярмарку нам не вдалося зробити відкриття, тому частково той концерт ми адаптували під зірковий Щедрий вечір. На містян будуть чекати хмельницькі артисти, фронтмени гуртів, солісти естрадно-духового академічного оркестру», - говорить Артем Ромасюков.

За його словами, перед концертом відбудуться майстер-класи та інтерактивні забави. Люди зможуть навчитися традиційних українських танців і стануть частинкою заходу. Завершуватиме вечір театр вогню. Артисти підготували спеціальне шоу, як триватиме близько десяти хвилин.

Нагадаємо, у Хмельницькому цієї зими засвітили вогні новорічної ялинки третього грудня. Урочистого відкриття святкового містечка не було через карантинні обмеження. Однак більша частина традиційних гулянь все ж відбулася. Андріївські вечорниці, 13 грудня, завершилися освідченням на сцені Різдвяного ярмарку. На свято Миколая вранці на території новорічного містечка організували костюмований благодійний забіг. Ввечері перед хмельничанами виступили «Пацики з Франека», а в новорічну ніч там влаштували святкову дискотеку. Вже другого січня, на Різдвяному ярмарку знову бігали костюмовані персонажі, а восьмого січня центром міста пройшов традиційний Парад вертепів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую