ye-logo.v1.2

Афіша Хмельницького на тиждень: органна музика, Діалоги Майдану

Культура 3037
Куди піти протягом тижня - читайте в нашій афіші
Куди піти протягом тижня - читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне з архіву

Програма заходів на 14-20 лютого.

Цього тижня у місті відбудеться низка різнопланових подій. Вже сьогодні, у День всіх закоханих, в обласній філармонії зіграє сифонічний оркестр, а в театрі Старицького виступить Іво Бобул. Для тих, хто цього дня забажає знайти собі "другу половинку", організують "швидкі побачення".

Протягом найближчих днів у Хмельницькому пройдуть кілька концертів, театральних вистав, мистецьких виставок. Наприкінці тижня хмельничани разом зі всією країною вшановуватимуть пам'ять Героїв Небесної Сотні. Детальну програму пам'ятних заходів ми невдовзі опублікуємо. Планують традиційну ходу, акцію "Ангели пам'яті", у неділю містянам покажуть театралізоване дійство "Діалоги Майдану".

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (14 лютого)

Концерт Іво Бобула "З любов'ю"

Український співак, композитор, педагог, народний артист України виступить у Хмельницькому в День святого Валентина. Усіх запрошують послухати кращі пісні митця.

Коли: 19:00
Де: театр імені Старицького, Соборна, 60
Вартість: 210-410 гривень

Швидкі побачення

10 дівчат сидять за столиками, до них підсідають 10 хлопців, на спілкування дається 2 хвилини, після чого хлопці пересідають за наступний столик, і по цій самій схемі ще 9 разів знайомляться один з одним. Під час знайомства кожен учасник заповняє карту симпатій, за якою на наступний день організатори визначать пари, що співпали, саме вони (пари) будуть мати можливість отримати приємний сюрприз-побачення та подарунки від оганізаторів та партнерів проекту для трьох пар, які стануть переможцями "Швидких побачень".

Коли: 19:00
Де: Антикафе "Друзі", Подільська, 93/1
Вартість: 50 гривень

Симфонічний QUEEN

Симфонічний оркестр GosOrchestra під керівництвом Олександра Держачинського надасть можливість публіці насолодитися культовими хітами британців у неперевершеному аранжуванні від Олексія Таланова. "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You", "We Are the Champions", "Who Wants to Live Forever" та багато інших хітів.

Коли: 19:00
Де: філармонія, Гагаріна, 7
Вартість: від 190 гривень

Вівторок (15 лютого)

Фото: з фейсбука

Майстер-клас «Іконописний орнамент у техніці квілінг»

Квілінг – це створення поробки з метою скручування певного матеріалу. Є важливим фактором для формування особистості кожного, особливо дітей, адже працює дрібна моторика пальців, яка впливає на розвиток уяви, усвідомлення творчості, рукоділля змушує дітей фантазувати, формувати свій естетичний смак. До участі запрошуються мешканці міста за умови наявності сертифікату про щеплення або негативного тесту на коронавірусну інфекцію. Метою проведення майстер-класу є популяризація сакрального мистецтва за допомогою різних технік.

Коли: 12:00
Де: школа іконопису «Нікош» (вул. Проскурівська, 60)
Вартість: безкоштовно

Середа (16 лютого)

Фото: ілюстративне з архіву

Вистава «Смішні гроші»

Що б ви зробили, якби раптом знайшли мільйон? Гроші або повсякденність, солодке життя або сім’я та дружба. Що обере та як розпорядиться таким подарунком долі герой кримінальної комедії «Смішні гроші» Рея Куні? «Смішні гроші» – це гостросюжетна комедія з усіма ознаками детективу, подружньої драми, з еротичними витівками та …великими грішми. Це іронічний і веселий погляд на людину з її слабкостями, надіями та бажаннями бути щасливим.

Коли: 18:00
Де: театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 120-250 гривень

Концерт Академічного симфонічного оркестру

Хмельницька обласна філармонія запрошує всіх хмельничан та гостей нашого міста на концерт Академічного симфонічного оркестру у супроводі талановитої Людмили Брюхіної.

Коли: 18:30
Де: філармонія, Гагаріна, 7

Четвер (17 лютого)

Фото: з фейсбука

Відкриття виставки фотографій «Революція Гідності: погляд серцем»

У Хмельницькому відкриють виставку фотохудожниці Безман Мирослави, присвячену Революції Гідності. Проєкт показує особистий погляд авторки через об’єктив на події та на особистостей Майдану. Це фото людей, як вони є, репортаж з місця подій, як вони відбувалися. Це подорож назад, це можливість згадати і вшанувати. Проєкт не дає оцінок подіям, не аналізує їх, лише демонструє збережену фотомить, тим самим даючи можливість глядачеві доторкнутись до минулого.

Коли: 16:00
Де: музей-студія фотомистецтва, вул. Проскурівська, 56
Вартість: безкоштовно

Концерт органної музики "Чарівне Бароко"

Запрошують на вишуканий вечір органної музики "Чарівне Бароко". Участь беруть: Наталія Молдован (орган) - Заслужена артистка України; Олена Леонова - Заслужена артистка України; Ольга Абакумова - Лауреат міжнародних конкурсів. Барокова музика дарує багатство образів та розмаїття почуттів. Головним інструментом бароко є орган. Музика бароко в першу чергу асоціюється із творчістю Баха, але в цей час творили й інші видатні композитори.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Субота (19 лютого)

Фото: ілюстративне з архіву

Змагання з оздоровчого плавання до Дня Героїв Небесної Сотні

Традиційно Спортивно-культурний центр "Плоскирів" запрошує дітей віком 11-13 років взяти участь у змаганнях з оздоровчого плавання до Дня Героїв Небесної Сотні.

Коли:14:00
Де: басейн СКЦ «Плоскирів», Зарічанська, 11Ж
Вартість: 200 гривень

Показ фільму «Поводир, або Квіти мають очі»

До Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні відбудеться показ кінострічки «Поводир, або Квіти мають очі». Це український історичний драматичний фільм режисера і сценариста Олеся Саніна, в основу сюжету якого покладено мандри Радянською Україною американського хлопчика та українського сліпого музики напередодні та під час Голодомору.

Коли: 11:00
Де: кінотеатр Шевченка
Вартість: безкоштовно

STAND UP. Роман Щур "По-людськи"

Села і міста, мадами і місьє, пацани і пацанесси! Дракон кунг-фу стендапу вже тут, і ти втрапив в його полум'я! Засновник вінницького стендап-клану, комік з вогнем любові в серці летить на крилах плацкарту до тебе.

Коли: 20:00
Де: Бар "Симпатія", Проскурівська, 70
Вартість: 120 гривень

Вистава "Нічні бабоньки"

Співати чи не співати? Це питання бентежить далеко не кожну людину. Але тільки не наших героїнь, для яких співати – значить ЖИТИ! Все йшло чудово! Ювілейний концерт, оплески, а потім бенкет, розмови, суперечки, тости, пафосні промови та гарний настрій! І раптом, як грім серед ясного неба, звістка про нову солістку, яка і молодша, і голосистіша за всіх, і теж хоче грітися в променях слави. А ще бажано, щоб промінь був посередині сцени, а бабусі можуть постояти і збоку, у напівтемряві. Молодому та амбітному керівнику ансамблю доведеться зробити непростий вибір: добре перевірене старе чи невідоме, але молоде нове? Поки він вирішує, у колективі починається бунт.

Коли: 19:00
Де: театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 220-550 гривень

Лялькова вистава "Гноми доброї Білосніжки"

Які б капості не чинила зла Принцеса – перемагає добре серце Білосніжки.

Коли: 12:00
Де: театр ляльок "Дивень", Проскурівська, 46

Неділя (20 лютого)

Фото: ілюстративне з архіву

Діалоги Майдану

До Дня Героїв Небесної Сотні відбудеться театралізоване драматичне дійство «Діалоги Майдану». У виставі беруть участь: учасники подій Майдану та Революції Гідності, члени молодіжного театру-студії «Без меж», солісти оркестрів, артисти, музиканти, студенти вишів нашого міста та інші. Режисерка по роботі з учасниками Євромайдану та Революції Гідності – Наталія Паляниця. Автор ідеї та режисер-постановник – Володимир Павловський.

Коли: 18:00
Де: театр Старицького, Соборна,60
Вартість: безкоштовно

Лялькова вистава "Червона Шапочка"

Понесла Червона Шапочка бабусі пиріжків цілий кошик. Несла вона, несла, тай не донесла…

Коли: 12:00, 15:00
Де: театр ляльок "Дивень", Проскурівська, 46

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую