ye-logo.v1.2

У Хмельницькому покажуть виставку репортажних фотографій з Революції Гідності

Культура 1631
Виставка присвячена Україні та її волелюбному народові
Виставка присвячена Україні та її волелюбному народові. Фото: з фейсбука

Авторкою колекції знімків стала Мирослава Безман.

У четвер, 17 лютого, в Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкриють персональну виставку фотографій «Революція Гідності: погляд серцем» фотохудожниці Мирослави Безман. Експозицію приурочили до річниці перемоги Революції Гідності, зазначають в міському управлінні культури і туризму.

«Проєкт показує особистий погляд авторки через об’єктив на події та на особистостей Євромайдану. Це фото людей, як вони є, репортаж з місця подій, як вони відбувалися. Це подорож назад, це можливість згадати і вшанувати. Проєкт не дає оцінок подіям, не аналізує їх, лише демонструє збережену фотомить, тим самим даючи можливість глядачеві доторкнутись до минулого», - йдеться у повідомленні.

Виставка про Майдан Мирослави Безман встигла помандрувати світом - її експонували в Україні, Італії (Венеція, Вітторіо Венето, Удіне, Конельяно) та Ірландії (Дублін).

Фотовиставка організована за участі Національного музею Революції Гідності. Відкриття експозиції та зустріч з авторкою відбудеться 17 лютого о 16:00 у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (Проскурівська, 56). Триватиме вона до 1 березня.

Нагадаємо, у День пам'яті Героїв Небесної Сотні, 20 лютого, в Хмельницькому прозвучать "Діалоги Майдану".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую