ye-logo.v1.2

Мистецтво заради захисників України: у Хмельницькому відбувся черговий благодійний концерт

Культура 2601
У Хмельницькому відбувся черговий благодійний концерт за участі талановитих хмельничан: Івана Варави, Антона Вараниці та Kate Soul
У Хмельницькому відбувся черговий благодійний концерт за участі талановитих хмельничан: Івана Варави, Антона Вараниці та Kate Soul. Фото: автора

Під час якого збирали гроші на дрон та позашляховик для тих, хто нині боронить нашу державу від рашистів.

Російські загарбники продовжують свої спроби захопити Україну. Але українські захисники героїчно стримують ворога. А ті, хто нині в тилу, а не на передовій, продовжують допомагати мужнім воїнам, щоб наблизити перемогу над ворогом. І сьогодні, 28 квітня, в Хмельницькому пройшов черговий благодійний концерт, на якому збирали кошти для потреб захисників України.

Мистецька сотня «Гайдамаки» та об'єднання волонтерів «Захист» вже вдруге провели такий захід у ТРЦ «Оазис». Якщо днями свій концерт дала відома бандуристка та співачка Марина Круть, то 28 квітня виступили талановиті хмельничани Іван Варава, Антон Вараниця та Kate Soul.

«Плануємо, що подібні концерти відбуватимуться раз на тиждень, а може і декілька разів», - каже волонтерка Марина Українець.

Скрипаль Антон Вараниця

Скрипаль Антон Вараниця.

Хмельницька співачка Kate Soul

Хмельницька співачка Kate Soul.

Концерт пройшов у ТРЦ Оазис

Концерт пройшов у ТРЦ Оазис.

Окрім концерту, біля хмельницьких митців діяв і благодійний ярмарок. На ньому можна було стати власником власноруч виготовлених сувенирів юної блогерки Ліди Мишки, або ж придбати картину юної художниці Аліни Стебло та ікону на склі від Тетяни Цимбарецької.

Під час концерту діяв і благодійний ярмарок

Під час концерту діяв і благодійний ярмарок.

«Кошти, які ми збираємо, підуть на придбання дрону для наших хлопців, який коштує декілька тисяч євро. А з вокальної акції – на придбання автівки для захисників, - каже Марина Українець. – Звісно, на одній акції нам не зібрати усю суму. Але це маленький крок для великої справи. Ми ж ще збираємо гроші й в соцмережах». Сьогодні ж зібрали 9 тисяч 341 гривню.

Тож якщо хочете допомогти, можете перерахувати гроші волонтерці Марині Українець, номер картки: 5168745609732786.

Читайте також: Волонтери з Хмельницького спакували й передали 5 тисяч сухпайків на передову

Благодійні концерти в Хмельницькому спрямовані на підтримку захисників України

Благодійні концерти в Хмельницькому спрямовані на підтримку захисників України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую