ye-logo.v1.2

Хмельницькі фотомитці продають світлини, щоб придбати автомобіль для ЗСУ

Культура 1541
До експозиції увійшли 60 робіт хмельницьких фотомитців
До експозиції увійшли 60 робіт хмельницьких фотомитців. Фото: зі сторінки Хмельницького музею-студії фотомистецтва

Роботи митців можна купити протягом місяця в хмельницькому музеї-студії фотомистецтва.

Хмельницькі фотографи збирають кошти на підтримку Збройних Сил України. Учора, 30 червня, в хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відбулося відкриття виставки-продажу «Україна ПЕРЕМОЖЕ!», де представили роботи, які можна придбати та долучитися до доброї справи.

До експозиції увійшли роботи фотографів Миколи Двужилова, Костянтина Жданова, Сергія Зиська, Анатолія Іванова, Олександра Савенка та Олександра Соленцова. Загалом, на виставці представили 60 фоторобіт.

На світлинах – мальовничі краєвиди Хмельниччини, Карпат. Є серед них і місця, які наразі тимчасово окуповані. Наприклад, фото Сергія Зиська, зроблене на Херсонщині.

«У наш непростий час, коли в торгові центри прилітають ракети, ми хотіли показати красу нашого подільського краю. Хотіли зібрати гроші на допомогу Збройних Сил України, щоб волонтери придбали автомобіль, який потрібен хлопцям на передовій, і внести краплю позитиву в цей час», – розповів під час відкриття виставки фотохудожник Костянтин Жданов.

У день відкриття виставки-продажу, вже вдалося зібрати 14 тисяч гривень. Фото: з фейсбук-сторінки Олександра Соленцова

Допомагає фотохудожникам реалізувати задум із придбанням автомобіля волонтерське об’єднання «Захист». Наразі завдяки двом меценатам вже придбано два авто і триває оформлення документів на третє. Кошти, зібрані з виставки, підуть на придбання четвертої автівки.

Показ та продаж фотокартин триватиме по 30 липня у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва за адресою: вул. Проскурівська, 56.

Кожен, хто хоче долучитися до доброї справи, може придбати собі роботу фотохудожника, підписану автором. За потреби світлини будуть додруковувати.

До речі, у день відкриття виставки-продажу, вже вдалося зібрати 14 тисяч гривень.

Даша ВАРФОЛОМЕЄВА

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую