ye-logo.v1.2

Леся Нікітюк випустила пісню про звільнення Херсону

Культура 16488
Нова пісня від відомої хмельничанки
Нова пісня від відомої хмельничанки. Фото: Youtube

Хмельничанка у новій пісні також прогнозує повернення Криму, Донбасу та Луганська.

Відома телеведуча хмельничанка Леся Нікітюк випустила нову пісню, в якій цього разу заспівала про звільнення Херсону. При цьому вона зазначила, що повернення цього міста - це лише крок до відновлення територіальної цілісності України.

Менш ніж за добу відео на каналі телеведучої зібрало майже 100 тисяч переглядів.

Пісня “Тільки Тільки” - це жартівлива кавер-версія відомої пісні Софії Ротару. У ній йдеться про те, що Сили оборони України звільнили Херсон, але українці на цьому не зупиняться. Потрібно повертати Донбас разом із Кримом та Луганськом. Але і цього мало. Треба, щоби на Кремлі був тризуб. І щоб росіяни назавжди запам’ятали, що зазіхати на територію України - це небезпечно для них.

У відео також в кадрі часто з’являються кавуни.

Нагадаємо, раніше телеведуча з Хмельницького Леся Нікітюк вирішила підняти настрій українцям, записавши сатиричну пісню про «біологічну зброю». Хмельничанка переспівала народну пісню «Сіла птаха» і потролила російських окупантів.

Також вона випустила жартівливу пісню про потоплений російський крейсер “москва”. А в липні Леся Нікітюк представила ліричну пісню "Блакитні очі", яка присвячена її другові, що воював на фронт.

“Блакитні очі... Присвячую всім, хто боронить нашу Україну, а особливо моєму другу Денису Ріхтеру, який загинув в Луганській області”, – відзначила Леся Нікітюк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую