ye-logo.v1.2

Гурт «STANZA» розпочав фестивальний сезон

Культура 3196
Фото: Пресофіцер 19 ракетної бригади "Свята Варвара" Олексій Наконечний

Хмельницький рок-гурт «STANZA» повернувся з фестивалю «Summer Sound Griboffka International Music Fest'11», що проходить на березі Чорного моря у селищі Грибівка Одеської області.

Фестиваль являє собою величезний музичний марафон тривалістю в чотири тижні та поєднує різні музичні напрями: рок, хіп-хоп, танцювальна і поп-музика.
Перший фестивальний тиждень був присвячений рок-музиці. Серед гуртів з усієї України, які щодня виступали на малій сцені, оргкомітет фестивалю на чолі з Андрієм Яценком (Дизель, гурт «Грін Грей») обирав кращих. До цієї когорти потрапили й наші земляки. За рішенням організаторів фестивалю вони отримали право виступити на великій сцені разом з хедлайнерами – гуртом «ТНМК», гостями з Росії – «Twiggys» та США – «Sunshine Factory». «Ми грали на обох сценах фестивалю, брали участь у джем сейшенах, – розповів барабанщик гурту Олександр Чагайна. – Сподобалось, як приймали нас глядачі. Організатори, зокрема, директор фестивалю Дизель, теж високо оцінили наш виступ. Тому, думаємо, наступного року теж станемо учасниками фесту».
У найближчих планах гурту – виступ на міжнародному мото-рок-фестивалі «Ковчег-2011», який відбудеться у Чернівецькій області 20 серпня.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую