ye-logo.v1.2

Українські пісні в режимі онлайн: актуальні тексти та повна інформація На правах реклами

Культура 2368
В Україні набирають обертів пісні від вітчизняних виконавців
В Україні набирають обертів пісні від вітчизняних виконавців. Фото: pesnihi.com

Пісні є чудовим джерелом гарного настрою, але іноді вони навпаки допомагають людині трохи посумувати, якщо це потрібно коли виникли відповідні обставини.

При прослуховуванні улюблених пісень іноді з'являється ефект бадьорості та натхнення, але трапляються випадки, коли людина не до кінця розуміє текст. У цьому випадку потрібно шукати назву пісні з відповідним текстом чи перекладом.

У зв'язку із відкритою агресією росії в Україні набирають обертів пісні від вітчизняних виконавців. Є можливість прочитати актуальний текст пісні на сайті pesnihi.com, де є багато актуальної інформації. Тексти представлені повною мірою, а зручність пошуку виключає необхідність перебирати тисячі назв та найменувань.

Топові українські пісні

На даний момент одними з найкращих пісень можна вважати наступний список:

1. О.Пономарьов, М.Хома, Т.Тополя, Є.Кошовий, Ю.Ткач, П.Чорний - "Україна Переможе";
2. Макс Барських – "Буде весна";
3. Тарас Боровок – "Байрактар";
4. "Антитіла" – "Топить за своє";
5. Анна Трінчер – "Не залишай";
6. KAZKA – I Am Not Ok
7. MELOVIN – "Не зволікай";
8. Настя Каменських – "Я – Україна";
9. Pink Floyd/Андрій Хливнюк – "Ой у лузі червона калина";
10. СКАЙ – Не Відступати і Не Здаватись.

Саме завдяки цим композиціям у перші місяці війни українці трималися, мали мотивацію, і підвищувався настрій після чергового прослуховування. Сьогодні будь-яка українська пісня – це зброя не на полі бою, а на культурному та емоційному фронті.

Головна мета пісні – колективне переживання, бажання надати впевненості у завтрашньому дні, зробити так, щоб ніхто не залишався сумним. Дивно, але життя продовжується, з'являються нові мотиватори та способи прожити життя. Яку б емоцію українець не відчував, після прослуховування пісень він у будь-якому разі знайде щось для себе, щось справді тривожне, цікаве та захоплююче.

Великою популярністю користуються фолк-гімни від Андрія Хливнюка, Gogol Bordello, Групи авторів, Лісапетного батальйону тощо. Поп-хіти не менш популярні, адже використовуються класичні прийоми сучасної музики.

Пошук текстів пісень

Зручність пошуку супроводжується алфавітом чи вказівкою назви пісні з автором. База містить кілька десятків тисяч пісень, і не лише українські композиції є основою. У формуванні каталогу допомагають звичайні користувачі, додаючи точні переклади чи оригінальні слова. Залишається лише вивчати тексти та бути впевненим у завтрашньому дні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую