ye-logo.v1.2

«Світлина в темні часи»: у Хмельницькому відкрили фотовиставку

Культура 1348
На фотовиставці представлені понад 60 робіт Олександра Савенка
На фотовиставці представлені понад 60 робіт Олександра Савенка. Фото: khm.gov.ua

Роботи митця Олександра Савенка можна побачити в приміщенні міської ради.

 У виставковій залі Хмельницької міської ради розгорнули персональну виставку хмельничанина Олександра Савенка «Світлина в темні часи».

За повідомленням пресслужби Хмельницької міської ради, на виставці представлено понад 60 світлин. «Роботи для експозиції митець відбирав починаючи з 2009 року. Особливістю виставки є те, що фотографії виконані на полотні і це надає особливої глибини світлинам. 50 із представлених світлин Олександр Савенко демонстрував в місті-побратимі Хмельницького Шеффілд, де в травні побував із творчим візитом», - повідомили в міськраді.

До речі, представлені світлини можна придбати, а частина коштів від продажу підуть на потреби ЗСУ, ще частина - фотограф використає на друк фото для поновлення колекції.

Олександр Савенко. Фото з khm.gov.ua

Нагадаємо, у грудні минулого року виставка «Світлина у темні часи» була представлена в Хмельницькому обласному художньому музеї. Як тоді розповідав Олександр Савенко, його роботи, як маленькі воїни світла чи волонтери, які допомагають розігнати темряву, що прийшла в нашу країну зі сходу.

Читайте також: Хмельницька співачка Ya Svoya випустила «відверту пісню»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую