ye-logo.v1.2

Танок на майдані Конґо влаштує благодійний концерт у хмельницькому парку

Культура 3116
Концерт пройде на літній сцені біля фонтану
Концерт пройде на літній сцені біля фонтану. Фото: з архіву

Виступ гурту відбудеться у парку Чекмана.

У Хмельницькому цієї п'ятниці, 4 серпня, відбудеться виступ українського гурту «Танок на майдані Конґо» в рамках благодійного туру TNMKONTOUR. Як повідомляють організатори, під час концерту буде збір донатів та аукціон з лотами.

«ТНМК - народні улюбленці, а їх концерти - це зібрання патріотично налаштованих українців та справжніх друзів України. Минулого року гурт ТНМК вирушив у свої благодійні гастролі містами Європи, граючи безкоштовні вуличні концерти за вільний донат», - йдеться у повідомленні.

Частина гурту служить на обороні свободи України - фронтмен гурту Фагот в добробаті «Реванш», бас-гітарист Костянтин Котя Жуйков - солдат Національної Гвардії України, гітарист Ярослав Верьовкін служить в ЗСУ. Всі вони продовжують службу, а на час цих концертів отримали відпустки від керівництва, щоби стати на позиції арт-оборони України й допомогти країні не тільки всередині, але й зовні.

Інші учасники гурту є активними волонтерами, працюють на тактичних напрямках (тактична медицина, забезпечення підрозділів ЗСУ автівками, а також просвітництво, міжнародне культурне волонтерство).

«Так працює культурний шлях. Під час концертів відбуваються промови, тому ці заходи сміливо називаємо маніфестаціями. З головною місією - зібрати кошти на допомогу країні», - додають організатори.

Концерт ТНМК відбудеться у парку Чекмана на літній сцені біля фонтану. Початок о 19:00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую