ye-logo.v1.2

Міла Нітіч: «Голос країни» дав мені набагато більше, ніж усі попередні проекти разом узяті»

Культура 3841
Фото: Пресслужба ХОССЦ

«Не потрібно блиску перстнів, якщо є блискучий голос» - так про нашу землячку Мілу Нітіч, сказала відома співачка Руслана під час «сліпого» прослуховування на проекті «Голос країни».

Три роки тому, поїхавши підкорювати Київ, Міла вхопилася за свій шанс в однойменному проекті, і з того часу крок за кроком підкорює глядачів своїм голосом. І хоч їй аплодували величезні зали Європи на кшталт «Дзінтарі», Міла не боїться й досі «шукати себе». З цим, зізнається співачка, вона і прийшла на «Голос країни».

- Ти співачка, як-то кажуть, вже відома, «з іменем». Чому наважилася піти на кастинг «Голосу...»?

- Гадаю, це просто стереотип, мовляв, таким як Нітіч чи комусь «з іменем» не місце в народних проектах. Відносно когось, може, я й відома, відносно іншого - зовсім ні. Тому мене підкупив цей проект тим, що на «Голос країни» набирали досить багато людей, які мають професійне відношення до музики, мають відповідну освіту, класно співають. І мені було цікаво випробувати свої сили саме там, де є справді здорова конкуренція.

- Не боялася «пролетіти»?

- Ще й як! Дуже переживала, готувалася. Є багато пісень, які я виконую, але перед відповідальними кастингами завжди вибираєш зі старого, улюбленого репертуару, до якого більше лежить душа. Краще за все в мене виходить пісня Уітні Х'юстон «I have nothing», і я впевнена в тому, що не помилилася, виконавши її для тренерів. Перед «сліпим відбором» я шалено нервувала. Тим більше, ходили чутки, що багато хороших вокалістів «пролетіли» в перші дні прослуховувань, і мені було досить страшно. Хотілося, щоб хоча б двоє тренерів повернулися. Але якщо один, то, звичайно, Стас П'єха, бо я відразу для себе вирішила, що хочу тільки в його команду. Я знала, що Стас - хороший музикант, добра людина і, як мені здавалося, з ним можна знайти компроміс та спільну мову. Коли ж на кнопки натиснули всі четверо, я так раділа, як ніколи. Навіть в Юрмалі, коли Алла Борисівна вручала мені свою премію, так не раділа!

- Твій продюсер Володимир Бебешко не був проти участі в «Голосі країни»?

- Ні. Він завжди мене підтримує. І цього разу теж. Ми одразу зрозуміли, що проект обіцяє бути цікавим.

- Міло, ти брала участь в різноманітних конкурсах, починаючи з «Шансу», «Народної зірки» і закінчуючи «Новою хвилею», де отримала «Зірку Алли Пугачової». Чим для тебе був особливим «Голос країни»?

- Він дуже сильно змінив мене. А ще дав мені набагато більше, ніж усі попередні проекти разом узяті. В плані популярності, в плані нових прихильників.

- Костянтин Меладзе, продюсер «Голосу...», ще на початку проекту зізнався, що ти з тих учасниць «з яких на проекті буде толк»...

- Гадаю про те, що Костянтин — надпрофесійна людина, й говорити не варто. А ще він дуже терплячий. Навіть до співаків-початківців. Звісно, я мріяла з ним попрацювати. І чесно кажучи, отримала від цієї, хай і короткої, співпраці, чимало задоволення. Сподіваюся, що наші шляхи перетнуться ще не раз, і колись Костянтин Меладзе напише для мене хоча б одну пісню.

- А композиції для прямих ефірів підбирав саме він. Чи твій «зірковий тренер» Стас П'єха?

- Переважно це були мої ідеї. Мені хотілося відкритися глядачам якось по-новому. Хотілося показати, що Міла Нітіч, окрім сльозливої лірики, може співати щось інше. Ці ідеї, на щастя, підтримували і Меладзе, і П'єха.

- Діана Арбеніна досить гостро розкритикувала тебе за виконання «Айсберга» Пугачової. Як ти сприймаєш критику взагалі?

- Критику я завжди сприймаю спокійно, навіть якщо це критиканство. Але лише тоді, якщо вона чимось виправдана. Коли ж усі ці слова нічим не аргументовані, тоді вони для мене лише порожній звук. Щодо Діани, то це її особиста думка. Я ж хотіла заспівати «Айсберг» по-своєму: як Нітіч, а не як Пугачова. Хтось може мене за це критикувати, але до кожної пісні я намагалася підібрати манеру виконання, притаманну лише мені. До речі, це була та єдина пісня на проекті, яку за мене вибрали. Ми готували іншу композицію, але за три дні до ефіру Меладзе запропонував виконати саме «Айсберг». Аби не повторюватися, я вирішила її трохи змінити.

- Звісно, і ти, і усі хмельничани бачили тебе у фіналі «Голосу країни»...

- Перемога, це не головне. Але до фіналу я готувалася. Хотіла виконати «Монолог» на вірші Марини Цвєтаєвої, який свого часу співала Алла Пугачова. Надзвичайно сильна пісня.

- А у фіналі «Голосу...» ти за когось вболівала?

- Я підтримувала Владислава Ситніка і звісно ж, хотіла, щоб у фінальній четвірці переміг саме він. Владислав — мій добрий друг і дуже талановитий хлопець. Йому є ще куди рости, він має шалене бажання розвиватися. Гадаю, це саме та людина, котра не дасть засохнути своєму таланту, і ми обов'язково ще не раз почуємо про нього.

- Проект позаду. Ти знову повернулася до звичного життя? Чого від Міли Нітіч нам чекати найближчим часом?

- Звісно ж, нових пісень! Нещодавно ми вже записали нову композицію «Что тебе подарить» і вже відзняли відео. Гадаю, кліп, який з'явиться в ефірі приблизно через тиждень, здивує моїх прихильників. Це абсолютно новий для мене жанр, мене такою ще ніхто не бачив, тому гадаю, і пісня, і кліп сподобається усім.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую