ye-logo.v1.2

Співачка з Хмельниччини Міла Нітіч заспівала дуетом про незламність та віру майбутнє

Культура 3296
Міла Нітіч заспівала в новому дуеті
Міла Нітіч заспівала в новому дуеті. Фото: Youtube

Повертайся" - ця пісня про надію, про те, що зараз відчуває кожна українка під час війни

Українська співачка Міла Нітіч (справжнє ім'я – Людмила Нитичук), яка родом з Хмельницької області, записала пісню разом зі співачкою Melanya.

Відео на пісню опубліковане на Youtube-каналі Меланії.

“Повертайся - ця пісня про надію, про те , що зараз відчуває кожна українка під час війни. У пісні описані переживання, емоції, незламність , віра у майбутнє. Зараз дуже важкий час випробувань для жінок, чоловіки яких на фронті. Жінка змушена бути сильною, незламною, рішучою. Ця пісня дуже сильною жінки, яка своєю волею та молитвами чекає свого чоловіка, яка хоч і на відстані , але думками поруч.

Головний меседж - повертайся живим, я тебе дуже чекаю. Так ми дуже чекаємо наших близьких та родичів. Сподіваюсь, ця пісня нікого не залишить байдужим , і стане славнем сильної, мудрої жінки, яка подолає все”, - йдеться в описі до відео.

Крім того, Melanya розповіла що заспівати разом їй запропонувала саме Міла Нітіч.

“Коли Міла Нітіч запропонувала мені цю пісню, я одразу погодилася, бо ця пісня дуже близька мені, мій брат на фронті, на фронті багато знайомих.. І є нажаль ті , що вже ніколи не повернуться”, - зазначила співачка.

За словами Міли Нітіч, записати спільну пісню вона запропонувала Меланії відразу після знайомства, а сама композиція була в неї майже рік та чекала свого часу.

Нагадаємо, що Міла Нітіч народилась у Старий Синяві Хмельницької області. У 2008 році Міла Нітіч заспівала у Києві на проєкті «Караоке на Майдані».

Також вона стала учасницею десятого сезону телепроєкту «Шанс» і вийшла у фінал. У 2011 році співачка стала фіналісткою національного відбору конкурсу Євробачення, а також взяла участь у шоу “Голос-країни”. В 2019 році Міла Нітіч знову брала участь у відборі до Євробачення, а в 2021 році вдруге прийшла на шоу “Голос країни”.

У листопаді 2023 року Нітіч випустила пісню “Вибач, так вийшло”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую