ye-logo.v1.2

«ТіК» вирушив у «Весільний» тур, щоб одружити музикантів

Культура 3294
Віктор Бронюк, лідер гурту ТіК
Віктор Бронюк, лідер гурту ТіК. Фото: Євгенія Дорофєєва

А лідер гурту поділився секретами свого схуднення з хмельничанами

Нещодавно хмельничани відривалися на концерті вінницького гурту «ТіК», який подорожує Україною зі своїм «Весільним» туром. Зал обласної філармонії був заповнений вщерть, а молодь підтанцьовувала між рядами під давно відомі та нові пісні, які виконувалися лише наживо. Зокрема, пролунала пісня «Не цілуй», яку Віктор Бронюк записав у дуеті з Іриною Білик та навіть відзняв кліп.
«Ми назвали тур «Весільним» через те, що маємо музикантів, які ще не одружилися. Тому вважаємо, що тур надихне їх на створення сім’ї», - каже Віктор.
Це єдиний гурт, який входить до складу ТОПових, але живе на периферії й не збирається переїздити до столиці. Хлопці не вбачають у цьому сенсу, бо люблять своє місто.
«Не важливо, де ти живеш, важливо, щоб усі були щасливі, частіше посміхалися та робили гарні справи», - переконаний Віктор Бронюк.
До слова, він добряче схуднув - на 20 кілограмів. Каже, що є гарний спосіб, називається «ПМЖ», або «попробуй менше жерти». «А якщо серйозно, то я просто трохи обмежив себе в їжі та взагалі не п’ю спиртного. Тепер набагато краще почуваюся», - ділиться секретами Віктор Бронюк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую