ye-logo.v1.2

Прем’єра водевілю „Відомі таємниці” розсмішила усіх глядачів

Культура 2561

У кожного свій скелет у шафі… Чи не тому прем’єра нової вистави за мотивами п'єси Йогана Непомука Нестроя, щ відбулася в обласному музично-драматичному театрі імені Старицького, викликала у всіх стільки позитивних емоцій.

Принаймні, на оплески після та й у середині водевілю на одну дію ніхто з присутніх не скупився. Звісно ж, що може бути кумеднішим за непоборне бажання зберегти у таємниці те, що рано чи пізно все одно стане відомим?! Так, подружню ідилію деревоторговця Шайтерманна, котрий приховує від усіх своє лакейське минуле, порушує безробітний служник – збіднілий його колишній господар... І можливо, останній тримав би свого язика за зубами (в прямому і переносному значенні!), якби не зустрів у домі багатія свою колишню коханку...
За словами режисера-постановника вистави, режисера театру імені Старицького Ореста Пастуха, нова вистава створена за мотивами п'єси австрійського драматурга, якого в Україні майже не знають. Його називають австрійським Мольєром, через те що стиль, манера написання і проблематика така ж, що й у французького письменника.
На відміну від „Ази”, котра кардинально по-різному сприйнялася хмельницькою публікою, легкі, танцювальні й супер-музичні „Відомі таємниці”, як кажуть, пішли на ура. „Після такої авангардної прем’єри, - зізнався режисер, - я вважав за необхідне дати людям трохи відпочити”. Проте, пан Пастух наголошує, що „Відомі таємниці” - це вистава винятково для дорослих.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую