ye-logo.v1.2

Анатолій Кальяненко презентував музично-гумористичне шоу з елементами еротики

Культура 3190
Анатолій Кальяненко
Анатолій Кальяненко. Фото: Євгенія Дорофєєва

Назвати сольний концерт співака «Онучці, родині та всій Україні», якій відбувся у міському будинку культури, якось інакше і язик не повертається.

Адже піснями того вечора виконавець аж ніяк не обмежився. Присутніх пан Кальяненко привабив до себе одразу ж після вітання з аудиторією: «Раніше розпочнемо – скоріше додому підете».
Як і планувалося, співак виконав пісні зі свого першого авторського (але другого за рахунком взагалі) та майбутнього альбомів, і зовсім-зовсім нові, прорепетирувані лише за день до концерту. У своєму творчому доробку він не оминув усіх тих і все те, що для нього найдорожче: мати, батько, рідний Летичів, дружба, перші почуття...
«Моя проба пера відбулася ще кілька десятиліть тому, коли я працював художнім керівником театру, – у перерві між виступами пригадав Анатолій Кальяненко. – А кілька років тому величезним творчим поштовхом стало народження онучки...».
До речі, Каріна з батьками теж завітала на дідусевий творчий вечір і час від часу привітно махала йому рукою зі свого місця.
І хоча виконавець і обіцяв не розповідати анекдотів: «Бо затягнеться наша зустріч годин на вісім і доведеться замовляти піцу», але не багатьом вдалося сховатися від пильного ока дотепного пана Кальяненка. Гостре слівце у нього знайшлося для кожного: сусідів, друзів, колег і, навіть, зятя.
А де ж обіцяна еротика, запитаєте ви?! А вона була в антракті між діями, як їх назвав винуватець свята, в особі юної граційної співачки у коротесенькій сукенці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую