ye-logo.v1.2

Титул «Міс школа» дістався студентці

Культура 4507
Фото: Євгенія Дорофєєва

Такі результати міжшкільного конкурсу краси «Міс School – 2011», який відбувся у міському будинку культури

На відміну від десяти конкурсанток, хвилюванню яких не змогли зарадити ні шоколадки, ні валеріанка, похапцем кинуті до рота перед виходом на сцену, глядачі, котрі вщент заповнили зал та усі лоджії закладу, були налаштовані рішуче. Рвали горлянки, не шкодуючи ні їх, ні тим паче, чужих вух. Горланили і за своїх, і за чужих.
«Наші конкурсантки – це не просто гламурні дівчата з довгими ногами, – за кілька годин до початку змагання запевняв організатор конкурсу, директор міського будинку культури Сергій Щербанюк, – вони співають, танцюють і, навіть, займаються боротьбою».
Як доказ слів пана Щербанюка, опісля знайомства, красуні навперебій взялися демонструвати свої таланти.
А ось замість улюбленого багатьма дефіле у купальниках, школярки, навпаки, одягнули на себе по максимуму всілякого... сміття. Вбрання з поліетилену, пластикових пляшок, коробок, обгорток від всіляких продуктів і пакетів для сміття, створене власноруч, стало родзинкою вечора. А те, що засмаглих тіл у маленьких купальниках не було – не біда. Зважаючи, на довжину більшості шкільних суконь, які були на конкурсантках під час першого виходу на сцену, глядачі у перші десять хвилин свята краси добре зорієнтувалися, що й до чого...
Останній вихід конкурсанток на сцену – дефіле у розкішних вечірніх сукнях повільно, але впевнено перетворився на церемонію нагородження переможниць. Парадоксально, однак звання «Міс School – 2011» дісталося студентці-першокурсниці Хмельницького музичного училища ім. В. Заремби Марині Круть. Можливо тому, що членам журі було на що «купитися». Окрім відмінних зовнішніх даних переможниці й, звісно ж, щирої посмішки, яка не сходила з її обличчя впродовж усього змагального вечора, як і обіцяв Сергій Щербанюк, дівчина не лише довгонога, а ще й грає на бандурі, співає, чуттєво декламує вірші.
«Нехай Мерилін Монро і Настя Каменських кусають собі лікті і зап’ястки, – із викликом заявила Марина. – Мої сльози не від перемоги, а від того, що є в моєму житті люди, які є справжніми, без пафосу і без інших егоїстичних якостей».
Окрім уже згаданого титулу, а також – «Віце-міс School – 2011» і «Перша віце-міс School – 2011», зі своїми фаворитками визначилися і спонсори заходу. Тортами, флаєрами на фітнес і квитками на фільми віддячили вони усіх конкурсанток.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую