ye-logo.v1.2

Портрет принцеси Діани у Хмельницькому

Культура 3461
Фото: автора

Кримський майстер мікромініатюри Володимир Казарян зумів і блоху підкувати, і цілий караван верблюдів та сімейство слонів-еквілібристів на людській волосині помістити у вушці швейної голки.

На замовлення з Лувра він створив копію портрета Джоконди на рисовому зерні, а ще - точну мінікопію скрипки видатного майстра Антоніо Страдіварі.
Роботи Володимира Казаряна вже неодноразово об'їздили всю земну кулю, знаходяться у приватних колекціях відомих людей світу та експонуються у постійно діючих виставках в Криму та Харкові. А віднедавна його мікрошедеври оселилися в Хмельницькому обласному художньому музеї, де всі охочі до 12 березня мають нагоду доторкнутися до “Восьмого дива світу” та на власні очі побачити портрети на зрізі рису, створені оригінальною авторською технікою, яка не має аналогів у світі, та скульптури на макових зернятках тощо.
“Екс-президент України Леонід Кучма замовив мені на подарунок екс-президенту США Клінтону його портрет на рисовому зерні, та букет троянд для його дружини, пелюстки яких я виготовив з луски риби, а стеблинки — з людських волосинок, - пригадує Володимир Казарян. - Президент Клінтон та його дружина були приємно вражені та дещо шоковані”.
Для того, аби створити мініатюрну мікроскопічну копію, у майстра йде чимало часу — від одного то трьох місяців.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую