ye-logo.v1.2

Дива не сталося...

1716
Поразка хмельничан...
Поразка хмельничан...

У матчі 9-ого туру Екстра-ліги хмельничани були биті «Кардиналом-Рівне»Зустріч команд «Спортлідер+» (Хмельницький) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) закінчилася із рахунком – 0:3

23-ого грудня ФК «Спортлідер+» в рамках 9-ого туру футзальної Екстра-ліги приймав гостей із Рівного – «Кардинал-Рівне». Цей матч очікувався з підвищеною інтригою, адже зустрічалися сусіди по турнірній таблиці, тобто це мала бути так звана «битва за 6 очок». Крім того, це протистояння мало для хмельничан подвійний підтекст: по-перше, хотілося б перемогою привітати себе і вболівальників із 7-річчям клубу, а по-друге, реваншуватися за прикру поразку у Рівному.
Активніше гру розпочали господарі. Міг забивати Цой. Віктор в блискучому стилі накрутив Басича і пробивав зходу у праву «дев’ятку» воріт, але йому трішки забракло точності. А на 10-ій хвилині «Кардинал-Рівне» дещо нелогічно відкрив рахунок. Вершинін виконав навісну передачу на дальню стійку, де Андрій Чернієнко головою пробив у праву «дев’ятку» воріт хмельничан без шансів для Кіндякова – 0:1. Скоротити розрив у рахунку міг капітан господарів, Дмитро Калуков. «Сімка» в складі «Спортлідера+» пройшов лівою бровкою, накрутивши у красивому стилі кількох обонентів, проте м’яч після його удару пройшов в лічених сантиметрах біля стійки. Команди пішли відпочивати за мінімальної переваги «Кардинала-Рівне».
Другий тайм був набагато цікавішим. Чернієнко виконав чудову передачу на Маринюка, і Мар’ян зльоту пробивав у праву «шістку» воріт, однак на висоті був Кіндяков, врятувавши власну команду. Блискуче зі штрафного пробивав Калуков, проте вже чудеса воротарської майстерності продемонстрував страж воріт «Кардинала-Рівне», кінчиками пальців витягнувши сферу з лівої «шістки» воріт. Двічі рятував команду Кіндяков після небезпечних ударів у виконанні Вершиніна та Маринюка. Блискучого удару у нижній кут завдавав Цой, але врятував гостей вже їхній захисник, який в підкаті вибив сферу із порожніх воріт. На 30-ій хвилині гості забили вдруге. Дубль оформив Андрій Чернієнко який ударом в падінні замкнув блискучу передачу на дальній стійці – 0:2. Могли гості забити відразу і третій м’яч, але Кіндяков виручив команду після потужного удару зльоту від Бондара. Хмельничани вирішили змінити воротаря на п’ятого польового гравця, і шквал атак одна за одною розпочався біля воріт гостей. В ліву «дев’ятку» воріт пробивав Сондак, однак Гурко ціною надзусиль все-таки зміг парирувати м’яч. Виручив страж воріт гостей і через декілька секунд, витягнувши з нижнього кута «мертвий м’яч» після удару Калукова. Блискуче пробивав у праву «шістку» Сондак, проте Гурко зміг парирувати сферу, а потім ще й «потягнув» добивання від Калукова!!! Емоції на майданчику зашкалювали. Після розіграшу штрафного у праву «дев’ятку» воріт пробивав Ткачук, однак його постріл прийняла на себе стійка воріт. За декілька хвилин до завершення гості забили втретє. Когут перехопив сферу у центрі майданчика і пробив по незахищеним володінням хмельничан – 0:3.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую