ye-logo.v1.2

В Україні – інтервенція Росії?

Євромайдан 4322
http://argumentua.com/
Фото: http://argumentua.com/

Янукович – лише ширма, країною, схоже, заправляють зовсім інші сили

У нас починається не громадянська війна. У нас почалася інтервенція, тихе, замасковане вторгнення. Путін «страхує» свою недавню «інвестицію» в Україні. Але вже не Януковичем, а своїми спецслужбами.

Північний вітер приніс у Київ трупний сморід. Ним смердить все. Давно вже смердить від СБУ і «Беркута», від Клюєва і Лукаш, смердить від Ради і Кабміну, смердить від Януковича. Це запах смерті і трупів. Це – запах Путіна.

Я добре знаю українських ментів. І неодноразово бачив ментів російських. Це були дві великі різниці. Наші, в основній масі своїй – злодюги і хами. Справжніх убивць було не так вже й багато. Перевертні Гончарова, Пукач, потім Врадіївський виродки. Російські, обкатані на Чечні, під- ефесбешні менти – зовсім інші. Без комплексів людини. Так от, від наших ментів почало тхнути ментами російськими. Від «Беркуту» в першу чергу. Або від СБУ?

Днями засекреченими указами Янукович присвоїв чергові звання кільком високопоставленим співробітникам СБУ. Для Януковича це – погана ознака. У такий же спосіб Ющенко наприкінці свого президентського терміну намагався заручитися підтримкою силовиків. Не допомогло. Тим більше, що вже кілька місяців з Володимирської та Золотоворітської (де розташований так званий «Т», чи то пак, політичний департамент, охранка), не вилазять співробітники ФСБ.

Не вилазять з департаменту оперативно-технічних заходів, контролюють «Альфу» і «наружку» на Богдана Хмельницького. Контролюють «ліс», Службу зовнішньої розвідки України. Глава якої – Ілляшов відомий в першу чергу, як один з організаторів «з'їзду сепаратистів» в Сєвєродонецьку. А його дружина, пані Лукаш, має настільки каламутні в минулому зв'язки з ГУР та кримінальною розвідкою УБОЗ, що зараз я не здивуюся, якщо вона вже полковник ФСБ, а то і генерал.

Я не можу нічого стверджувати, у мене немає доказів. Але я вже від кількох інформованих людей чую про те, що в «Беркуті» зараз є якийсь спецзагін, який і задає в ньому «тон». І спецзагін цей – російський, який пройшов Чечню і придушення демонстрацій в Росії.

І ці «специ» вчать наш «Беркут», як повинні поводитися «справжні чоловіки». Вбивати не соромлячись, бити до напівсмерті, ненавидіти «хачів» і «бандер», та взагалі всіх. Це їх суча манера фотографуватися, опустивши чобіт на голову побитого. Або просто на тлі руїн. Тепер ось і наші фотографуються як окупанти.

Чому? Чому першими жертвами прицільних пострілів стали саме вірменин і білоруський опозиціонер? І як же моментально заголосили російські ЗМІ і українські підсвинки про те, що загиблий був мало не терррористом. Ось це теж суто російська мерзота, коли щойно вбиту людину провладні ЗМІ починають вбивати вдруге. Так само стало смердіти і від наших провладних ЗМІ. А ось що було насправді з цим прицільно убитим юнаком. Цитую лист дівчини з Вірменії :

«Gayane Arustamyan via Nazareth Karoyan

Російські «Вести» розвели виття на тему цього хлопця, представляючи його як члена терористичної організації АСАЛА. Більш брехливих, більш продажних, більш аморальних ЗМІ, ніж російські, світ не бачив... Товариші покидьки, ваша журналістика всього лише дешева підстилка під кремлівським карликом. Я відповідально заявляю, що зустрілася з цим світлим і стриманим, скромним хлопцем на майдані, 14 грудня.

Він знайшов мене, орієнтуючись на наш – вірменський прапор, який я підняла на Майдані. Дуже зрадів, що я спеціально приїхала на Майдан з Вірменії. Він був зі своєю дівчиною, з милою української дівчиною, він був закоханий і одержимий ідеєю про свободу, у нього горіли очі.

Коли пролунав гімн України, він співав, поклавши руку на серце, і він був героєм. Я з якоїсь незрозумілої для мене причини, напевно через заховану в моїй підсвідомості пам'ять про 1 березня 2008 року в Єревані, просила його жартома, щоб він збрив бороду, щоб його не плутали з моджахедом і не взяли на мушку снайпери... Він посміхнувся і сказав, що збриє, коли переможе Майдан... Це обітниця наших предків-гайдуків – не знімати бороду, поки не дійдуть до кінця шляху, на який вступили.... І ось я дізнаюся, що «Вести» виють про те, що він терорист....

Тварюки, я не знаю, яка професійна мораль рухає вами, але вам не вдасться зливати бруд на кращих з нас, тому що ваша справа брехлива і згубна, бо ми зруйнуємо ваші духовні скріпи, тому що ми не боїмося вас, як би не перевищували ви нас вашим поголів'ям. 1-е березня 2008 наших 10-тьох хлопців зняли ваші снайпери, російські і це факт, закріплений у відеодокументах.

Вони що, теж були з АСАЛА? І якщо навіть так, якщо навіть цей хлопець, який на своїй сторінці в Контактах виставив постер АСАЛА, який є майже у будь-якого вірменського хлопця його віку, вам що, дозволено вбити його ? Та ким ви себе вважаєте, прокляті.

Я не сумніваюся, що Сергія та іншого хлопця зняли саме російські снайпери, якщо навіть за наказом покидька і підкаблучника, васала кремлівського карлика. Всі ваші зусилля деморалізувати, використовувати і підставляти вірмен приречені, Середньовіччя давно позаду і ваші методи за доктриною миколаївської Русі застаріли. Світ давно рухається в протилежному вам напрямку, і цінності, які захищав Сергій – 20-тирічний простий, закоханий і чистий вірменський хлопець – ЗАГАЛЬНОЛЮДСЬКІ. Слава Україні – Героям слава !

P.S. І до речі, його звали Самвел, Самвел Нікоян, а не Сергій, як пишуть буквально всі ЗМІ, в тому числі, і вірменські, дотримуючись рідного принципу copy-paste.

Гаяне Арустамян»

«Беркут»у нас тепер не тільки бє в гарячці бою до напівсмерті, а й стріляє, не для того, щоб нейтралізувати, а щоб убити. А тих, кого «взяли в полон», вивозять в поле, роздягають і б'ють. Почитайте спогади про чеченську війну. Російський ОМОН теж любив так розважатися.

Правда, потім він не відпускав, а вбивав. Але, нічого, нинішні «консультанти» і наш «Беркут» навчать вбивати легко і весело «галіцаїв» та «хохлобидликів». Наш «Беркут» так хоче бути «дорослим», як їхні російські колеги. Йому вже показали, як потрібно викрадати і катувати громадських активістів, причому потім одного – вбити, а другого – відпустити, скаліченого. Для залякування.

Ці «консультанти» знають толк в терорі, у викраденнях, тортурах, вбивствах, у вибухах житлових будинків або метро. Знаючі люди кажуть, що може бути і це. Тому що це метод російських держтеррористів. А випробуваний метод – друга натура. І якщо вони не шкодували своїх росіян, то чого б їм жаліти нахабних «хохлів» ? А ця, ??чисто російська, ненависть до журналістів ? Таке теж було. І в Чечні, і в Москві. Тепер і у нас.

 

Янукович завжди дивує. Як там Герман казала? «Він – як Африка». Даремно, звичайно, континент образила. Так от, Янукович завжди дивував своєю боягузтвом. Падіння від яйця, страх публічних дебатів з Тимошенко. Зараз здається, що Януковича взагалі немає як президента.

Є переляканий господар «межигірій», який стурбований тільки їх збереженням. І заради цього віддав важелі управління комусь іншому. Можливо, Клюєву, як російському агенту, можливо, Медведчуку чи ще комусь. Його, як Президента,немає. Він лише вислуховує інструкції з Кремля. А може, і цього не робить, і їх вислуховує Клюєв.

У нас починається не громадянська війна. У нас почалася інтервенція, тихе, замасковане вторгнення. Путін «страхує» свою недавню «інвестицію» в Україні. Але вже не Януковичем, який зараз, взагалі-то, вже ніхто. А ось цими невидимими «консультантами» на Володимирській, «спецами» в «Беркуту», Клюєвим і безліччю ще невідомих осіб. І виникає питання, а з ким же тоді вести переговори опозиції?

Чи можливі взагалі зараз переговори? Чи зараз просто пишеться чергова трагічна сторінка в нашій історії? І нові «герої Крут» готуються загинути на Грушевського? А банди Муравйова вже зайняли Печерськ. Але цього разу у нас все ж набагато більше шансів. Майдани стоять по всій країні.

І не тільки стоять, але й починають діяти. І у нас є хоча б моральна, але підтримка в світі. І вогненна стрічка на Грушевського, врешті-решт, розгориться і піде вгору, і спалить до біса весь цей «совковий» клоповник Кабміну, ВР, АП, МВС і розвіє попіл всіх незваних «гостей».

Станіслав Речинський, опубліковано на сайті «ОРД»

Джерело: http://argumentua.com/stati/v-ukraine-interventsiya-rossii

Коментарі:

Микола Ткачук 26.01.2014 15:49

Саме страшне, що влада навіть не хоче спростовувати випадки знущань над людьми. нікого не наказують. А просто кажуть: хлопчики, ви більш так не робіть. Бридко. Діє принцип бездумного кулака. Влада впевнена, що Росія причавить любого. Але ж ви оборотні живете тут, на Україні а не в Росії. Ну коли дійде, що ми живемо в одному вулику і трутням відкусять крила і все одно винесуть на смітник.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую