ye-logo.v1.2

Регіонали масово покинули партію (ДОКУМЕНТ)

Євромайдан 9966

З хмельницької міської організації Партії регіонів вийшло понад сорок членів.

Склав свої повноваження також і голові міських регіоналів Анатолій Собко.
Заяву на ім’я голови обласної організації Василя Ядухи він написав сьогодні, 20 лютого.
«Повідомляю Вас, що я Собко Анатолій Іванович, голова Хмельницької міської організації Партії регіонів, складаю свої повноваження голови, у зв’язку із загостренням політичної ситуації у країні та масовими вбивствами людей», – йдеться у заяві тепер уже екс-регіонала Собка. За його словами, заяви про вихід з партії написали також ще сорок її членів.

Із числа депутатів Хмельницької міської ради, про вихід із фракції Партії регіонів написали також Андрій Кучер, Валерій Баклажко, Григорій Галкін та Анатолій Собко.


 

Коментарі:

Людмила 20.02.2014 21:18

І оцим падлюкам, які все роздерибанили та по кілька маєтків собі назводили чужою працею, ще й аплодували за те, що вони милість таку зробили - папірця написали нікому непотрібного??? До речі, як же їхній "предводитель дворянства" має їх підписати, як він першим драпонув, забздівши, побачивши, що його "влада від Бога" наробила?Може їм ще й по ордену вручити???  Моя думка така: конфіскувати та повернути народу все незаконно привласнене, роздягти до трусів та випустити в чисте поле, можна і у в"язницю, але нам з вами ще утримувати прийдеться цих злиднів

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую