ye-logo.v1.2

У Хмельницькому з’явився осередок Правого сектору (ВІДЕО)

Євромайдан 5942

Кількість членів приховують, а чим займатимуться розповіли.

«Лідером Правого Сектору в Хмельницькій області призначено Анатолія Медведчука, керівником силового блоку – Олександра Камлюк. Зазначені особи уповноважені діяти від імені Правого Сектору», – так коротко зазначено на їхній сторінці у соціальній мережі контакт.

«Ми співпрацюватимемо з усіма, але підпорядковуємося лише центральному штабу що у столиці. На Хмельниччині будемо контролювати, щоб влада не порушувала закон: не кради, не дерибанили. Бо будь-яка влада хороша лише тоді, коли її контролюють. Бо якщо залишити все на самоплив, то з часом повернеться все те, проти чого ми протестували – заявив Андрій Медведчук.
За його словами, у своїй роботі Правий сектор використовуватиме усі законні методи, а якщо не допоможе, то «будуть діяти по ситуації».

З офіційного сайту організації: «Правий сектор» – це об’єднання націоналістичних організацій, а також окремих громадян, ініційоване ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери, як альтернатива безідейним, інертним і деструктивним силам на Євромайдані. У процесі боротьби «Правий сектор» розрісся до всеукраїнського явища. Метою об’єднання є не тільки усунення режиму внутрішньо-окупаційної адміністрації країни на чолі з Януковичем, але й перетворення України в українську за формою і змістом державу.
До «Правого сектору» входять організації: ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери, УНА-УНСО, СНА («Патріот України»), «Білий молот», «Карпатська Січ».
«Правий сектор» не є екстремістською організацією, але передовим загоном боротьби українців за право бути самими собою на своїй землі. Також «Правий сектор» не займається терористичною діяльністю, а навпаки протиставляє теророві окупаційної адміністрації право українського народу боротися за своє майбутнє різними доступними методами відповідно до поточної ситуації.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую