ye-logo.v1.2

Діти співають Гімн України (ВІДЕО)

Євромайдан 9136

Малюки з Червонограда, діти з вадами слуху з Черкас, львівські школярі на БТРі - вони розуміють, що вони співають

Діти з ясельної групи, тримаючи праву руку на серці, щиро виконують Гімн України. Цей ролик у Мережі за два дні переглянули понад 100 тисяч людей. Відтак, дитячий садок шахтарського міста Червоноград, що на Львівщині, дістав неабияку славу, - йдеться в сюжеті ТСН.

Малюків уже охрестили дитячою сотнею. Слів гімну дітей навчила вихователька. Світлана Кишко розповідає, що лише почався Майдан, її 20-річний син поїхав до Києва. Аби відволіктись од тривожних думок та щоб хоч якось долучитися до подій у країні, вона вдалася до патріотичного виховання. Гімн діти опанували за 2 місяці. Вихователька розповідає, що слова малюкам далися легко, важче було з мелодією. Тепер три- та чотирирічні дітлахи "Ще не вмерла Україна" знають на зубок і чітко розуміють, що саме вони співають.

Методист садочка зафільмувала виступ малечі, а син виховательки виклав у мережу. Під відео є сотні схвальних відгуків. У садочку кажуть, що не чекали такої уваги, і радіють. Задоволені й батьки малюків. Кажуть, що побачивши відео в Інтернеті, почали ще більше пишатися своїми дітьми.

 Своє ставлення до подій, які відбуваються в Україні, висловлює також найбільш "мовчазна" категорія населення - діти з вадами слуху. Патріотичне ставлення до своєї Батьківщини глухі вихованці Черкаського навчально-виховного об'єднання «Дошкільний навчальний заклад - спеціальна загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 37» висловили за допомогою емоцій та жестів: виконали Державний гімн України жестами.

 А на Хрещатику у столиці львівські школярі, які приїхали до Києва на екскурсію, заспівали гімн України, стоячи на БТР. Бойова машина залишилася в центрі столиці ще з часів лютневих зіткнень. Вона стоїть між Хрещатиком і Європейською площею.

Школярі обліпили БТР і почали співати гімн України. До них приєдналася їхня класна керівник. Власне, вона і керувала процесом.

Закінчили школярі вже традиційним вітанням "Слава Україні! Героям слава!". При цьому перехожі знімали дійство на мобільні телефони, а деякі підспівували.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую