ye-logo.v1.2

Хмельничанам покажуть приголомшливе шоу тіней

Афіша 2482
Фото: vk.com

До нашого міста з гастролями завітає київський театр «Teulis».

27 березня в міському Будинку культури відбудеться унікальна вистава театру тіней «Teulis». Актори покажуть хмельничанам театралізовану програму під назвою «Крик душі», яка викликала захоплення у європейців та здобула за тиждень 500 000 переглядів в Інтернеті.

«Teulis» — це цілий живий організм, втілений у грі тіней. А ці тіні, без перебільшення, теж оживають, набуваючи цілком відчутних контурів. Актори театру знають, як надати яскравості та «оживити» найтемніші силуети. Вони малюють найнепередбачуваніші та найнеймовірніші образи за допомогою палітри... тіней. У виставі задіяні майстри театрального, циркового та танцювального мистецтва. «Крик душі» — це цілісний в технічному і емоційному плані перфоманс, а не простий набір статичних слайдів, це органічне єднання предметів і силуетів тривалістю майже в 1,5 години. Програма є великою історією людських стосунків, які відображають позитивне та негативне.

За свою чотирирічну історію колектив театру не раз зривав шквал оплесків в Італії, Туреччини, Росії, Чехії, Словаччини, Фінляндії, Швеції, Польщі. Наприкінці 2012 року «Teulis» вийшов у фінал європейського талант-шоу «Сesko Slovensko má talent 2012» (аналог телепроекту «Україна має талант»).

Довідки за телефоном: 098-321-55-70. Початок: 19.00. Ціна квитків: 100 гривень.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую