ye-logo.v1.2

Суперфіналісти останнього сезону «Х-Фактору» - вперше у Хмельницькому!

Афіша 2494
xfactor.stb.ua
Фото: xfactor.stb.ua

На одному майданчику відомі світові хіти та свої нові композиції виконають співочі міліціонери з тріо «Екстрім» та юна красуня Валерія Симулік.

27 березня в Хмельницькому у нічному клубі «Шторм» відбудеться грандіозний концерт у рамках першого спільного туру тріо «Екстрім» та Вікторії Симулік. Яскраві вокалісти «Х-Фактору-5» виконають для своїх прихильників всі композиції, які стали їхніми візитівками на проекті, а також нові хіти.
Назва луганського колективу «Екстрім» розшифровується як — «Ексклюзивно три міліціонери». У складі тріо: Сергій Юрченко, Станіслав Панькин, Ельдар Кабиров. Колектив неодноразово був переможцем всеукраїнських, міжнародних вокальних фестивалів і конкурсів. У 2013 році тріо взяло участь у телевізійному шоу «Битва хорів», тренером колективу у складі Київського хору був Володимир Гришко. В 2014 році хлопці, пройшовши всі складні етапи відбору головного вокального шоу країни «Х-Фактор» під керівництвом іменитого музичного критика Сергія Сосєдова, стали супер-фіналістами і посіли друге місце на проекті. В даний момент тріо готує велику сольну програму, а також працює над сольним альбомом і зйомкою кліпу.
14-річна харків’янка Валерія Симулік не дивлячись на свій юний вік зуміла дійти у «Х-Факторі» аж до шостого ефіру й за цей час показала себе справжнім бійцем. На проекті зірковий наставник Іван Дорн називав свою підопічну «українською Шакірою» і дівчинка цілком виправдала це, підкоривши глядачів силою голосу та неймовірною харизмою.
Початок концерту о 19.00. Вартість квитків: фан-зона — 50 гривень (передпродаж), 70 гривень (в день концерту); комфорт-зона — 80 гривень (передпродаж), 100 гривень (в день концерту).
Довідка за телефоном: 067-383-92-80.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую