ye-logo.v1.2

Фестиваль “Відкрита ніч”: хмельничан переконають, що українське кіно існує

Афіша 2285
Хмельничан кличуть до кінотеатру на цілу ніч
Хмельничан кличуть до кінотеатру на цілу ніч. Фото: dt.ua

У кінотеатрі імені Т.Шевченка цілу ніч безкоштовно транслюватимуть українські фільми.

Фестиваль “Відкрита ніч” пропонує усім охочим хмельничанам і гостям міста відмовитись від сну у ніч з 27 на 28 червня і приєднатися до українського кіномистецтва. Організатори наголошують, що фестиваль покликаний відкривати нові українські імена у галузі кінематографу та телевізійного виробництва. Іще одне із його завдань - об’єднати творчу молодь з усієї країни.

“Відкрита Ніч” народилася у червні 1997 року як огляд найцікавіших здобутків саме українського кіно, яке тоді переживало важкий час стагнації. На сьогодні фестиваль є своєрідною лабораторією з перевірки нових ідей для вітчизняних кінематографістів та пошуку молодих талантів, які можуть стати новими обличчями українського і світового кіно.

Окрім традиційного фестивального показу, цьогоріч у програмі – перегляд найкращих студентських фільмів з Європи, майстер-класи від провідних українських і європейських митців та пітчинг ідей “The Next Big Thing -2015”.

“Дубль 18” фестивалю сучасного українського короткометражного кіно відбудеться у кінотеатрі імені Т.Шевченка. Відмовитись від сну хмельничан запрошують у ніч з 27 на 28 червня. Початок о 20:30. Вхід безкоштовний, проте усім любителям фільмів потрібно обов'язково зареєструватися тут.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую