ye-logo.v1.2

У Хмельницькому обиратимуть найкращі фотографії, присвячені місту

Афіша 1884
Минулого року на фотоконкурсі переміг хмельницький фотограф Олександр Савенко
Минулого року на фотоконкурсі переміг хмельницький фотограф Олександр Савенко. Фото: З архіву редакції

Професійних фотографів й аматорів фотомистецтва запрошують взяти участь у фотоконкурсі “Хмельницький крізь об’єктив”.

Участь у фотоконкурсі можуть взяти шанувальники фотомистецтва незалежно від місця проживання та віку. Подати світлини можна з 1 серпня по 18 вересня цього року.

Від учасників вимагається 1-10 чорно-білих або кольорових фотографій, зроблених в Україні. Формат фотографій: не менше 20х30 см. Кожна фотографія має бути пронумерована згідно з тим номером, який вказаний в супровідному листі-заявці. До фотографії потрібно додати інформацію, що включає назву роботи, коротку анотацію про подію (не більше 100 слів), дата зйомки.

Переможців фотоконкурсу визначать у чотирьох номінаціях 24 вересня. Серед них: хмельницький фоторепортер, ми єдина Україна, приз міського голови та глядацьких симпатій.

Конкурс “Хмельницький крізь об'єктив” проводиться щорічно до Дня міста. За словами організаторів, він має на меті стимулювання творчої, пізнавальної та соціальної активності жителів та гостей міста, підтримку, розвиток і закріплення кращих традицій фотомистецтва, розвиток творчих зв’язків і обмін досвідом між фотографами.

Детальніше про конкурс можна дізнатися на сайті міської ради.

Роботи на фотоконкурс потрібно надсилати поштою чи подати особисто в роздрукованому вигляді та електронній формі на адресу: 29000, Хмельницький, вулиця Гагаріна, 3, Виконавчий комітет Хмельницької міської ради, кабінет 108 (ХМКП “Хмельницькінфоцентр”, телефон: 70-74-20).

Найкращі фотографії обиратимуть за чотирма тематичними рубриками

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую