ye-logo.v1.2

Незвичайне у звичайному: в Хмельницькому покажуть фотовиставку «Проблиски»

Афіша 2061
Фотограф каже, що головне – побачити незвичайне в звичайному
Фотограф каже, що головне – побачити незвичайне в звичайному. Фото: надане організаторами

Фотографії авторки різні за жанром.

 У четвер, 16 червня, у Хмельницький привезуть виставку “Проблиски” сумчанки Вікторії Тимошенко. Виставка поєднує близько 50 фотографій, знятих переважно у 2013-2016 роках. Вони належать до різних жанрів (природа, міський пейзаж, портрет, натюрморт), але поєднані світловими або кольоровими акцентами, ефектами.

Під дією раптово виникаючого з темряви світла перебувають ландшафти, рослини, люди, тварини, предмети. Виставка експонувалась у 2015 році в Сумах, зараз доповнена декількома новими роботами.

Вікторія Тимошенко народилась у 1976 році, мешкає в Сумах, має вищу освіту, працює за спеціальністю, яка не пов’язана з фотографією.

“З фотоапаратом потоваришувала в підлітковому віці, після перерви (навчання та період появи доступної цифрової техніки) поглянула на це з іншого, мистецького, боку. З 2009 року перебувала в лавах сумського міського фотоклубу «Імпульс», зараз — член фотоклубу «Позитив». У 2012 році вступила до Національної спілки фотохудожників України (НСФХУ). Провела чотири персональні фотовиставки, брала участь у багатьох місцевих, національних та міжнародних фотовиставках. Маю дипломи та інші відзнаки у національних та міжнародних фотоконкурсах", - розповідає про себе Вікторія Тимошенко.

"У моїх фотографіях переважають пейзажі, природа, діти, жанрові замальовки, портрети, елементи архітектури, натюрморти, але частіше жанри переходять один в інший, додаються елементи метафізики, концептуальність — і фотографію важко віднести до конкретної категорії. Головне – побачити незвичайне в звичайному”, - додає фотохудожниця.

Відкриття виставки відбудеться 16 червня о 16.00 годині у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (вул.Проскурівська 56). Триватиме вона до 12 липня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую