ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують подивитися на країну з висоти пташиного польоту

Афіша 2250
Фото: надане організаторами

Настрій і харизму будь-якого куточка Піднебесної України покажуть через фотографії.

У Хмельницькому 14 липня відкривається виставка світлин «Піднебесна Україна» Юрія Литвиненка. До уваги поціновувачів - 50 фотографій, знятих з висоти.

Як зазначають організатори, на противагу традиційному «відкриточному» пейзажу з його ілюзією тривимірного простору автор акцентує увагу на площинному графічному малюнку. Образні асоціації, посилені колористичними рішеннями і символікою, дозволили йому створити нову реальність, виразити своє особисте «Я».

Чуттєва і інтелектуальна фотографія Юрія Литвиненка пропонує свої критерії естетики пейзажу. Образного бачення і мінімуму комп’ютерної обробки достатньо, щоб показати настрій і харизму будь-якого куточка Піднебесної України.

Відкриття фотовиставки 14 липня о 16:00 за адресою : вул. Проскурівська, 56.

Довідково. Юрій Літвиненко народився у 1961 році. Живе в Одесі. Кандидат фізико-математичних наук. Фотограф Одеського національного академічного театру опери та балету и Одеської окремої авіаційної ескадрильї. З 1999 року член одеського клубу фотографів «Фотон-2», з 2002 року — Національної спілки фотохудожників України (НСФХУ).

Провів 3 персональні виставки. У 1995 році вийшла фотокнига «Кабанячі історії»,  у 2009 році — «Є місто», у 2010 році — «Одеська область». Переможець і призер національних і міжнародних фотовиставок. Екстремальний фотограф. Спеціалізація: дикі тварини, коні, підводна зйомка і аерофотозйомка. Біля сотні польотів на різних літальних апаратах. Більше 300 годин у повітрі. Майстер-класи з екстремальної зйомки і художньої фотографії.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую