ye-logo.v1.2

Понад 100 виконавців за чотири дні фестивалю «Respublica»

Афіша 2041
Фестиваль відбудеться з 1 по 4 вересня
Фестиваль відбудеться з 1 по 4 вересня. Фото: організаторів фестивалю

Стало відомо, які гурти у які вийдуть на сцену Міжнародного фестивалю

За чотири дні фестивалю, з 1 по 4 вересня, на сцену Міжнародного фестивалю «Respublica» вийде більше сотні виконавців на п’яти сценах, які будуть діяти на території міста.

Основні сцени, традиційно, будуть на території фортеці та на площі Ринок.

А найкращі вуличні художники з усього світу приїдуть сюди, щоб розмалювати будинки у різних частинах міста, адже RESPUBLICA – це єдиний масштабний стріт-арт фестиваль України. А Кам’янець-Подільський – перше місто, яке представляє Україну на всесвітньому проекті Google Street Art Project.

Варто зазначити, що за 5 років на сценах фестивалю виступали гурти з України, Білорусі, Польщі, Росії, Туреччини, Німеччини. У 2016 році сюди приїдуть виконавці з Польщі, Великобританії, Швейцарії, Німеччини, Швеції. На фестиваль приїдуть британський гурт Molotov Jukebox (солістка – актриса «Гри престолів» Наталі Тена), Kadavar (Німеччина), Scream Your Name (Швейцарія), Walking With Strangers (Швеція), польський рок-гурт CHEMIA на чолі гендиректором "Укрзалізниці» Войцехом Бальчуном, білоруські гурти «Дай Дарогу!», Botanic project, TRUBETSKOY, AKUTE, петербурзька група «Animal ДжаZ», а також найкращі українські гурти – The HARDKISS, Vivienne Mort, Epolets, DaKooka, «Один в каное», Morphine Suffering, «Пропала Грамота», «Хамерман Знищує Віруси» та інші.

Довідка: «Республіка» – фестиваль із некомерційною схемою проведення. Щороку оргкомітет витрачає усі зароблені кошти на створення малюнків на фасадах міських будинків у депресивних районах. Саме завдяки цьому фестиваль шалено популярний як серед молоді, так і серед українських та світових митців.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую