ye-logo.v1.2

У Хмельницькому презентують пригодницько-фантастичний роман про невидиму війну за Україну «Третій фронт» 

Афіша 1606
Презентація відбудеться у середу
Презентація відбудеться у середу. Фото: із Фейсбукку

Владислав Івченко приїде у книгарню “Є”.

Із презентацією нової книги «Третій фронт» у Хмельницький приїде Владислав Івченко. Відбудеться вона 12 жовтня у книгарні “Є”. Модеруватиме презентацію редактор видавництва «Темпора» Олександр Стукало.

“Книжка Владислава Івченка «Третій фронт» — пригодницько-фантастичний роман про невидиму війну за Україну з використанням супергероїв вітчизняного виробництва. Головний герой – Владюша Бар-Кончалаба потрапляє під одну з хвиль мобілізації, але замість служби в АТО отримує незвичайне і надзвичайне завдання, від якого залежить доля України. Що робити, коли у війні з Росією замало двох фронтів – воєнного і медійного? Правильно – відкривати третій. Третім фронтом, фронтом монстрів і чудовиськ, командує з нашого боку єдиний пристойний фахівець – Владюша Бар-Кончалаба. Йому доведеться багато чого пройти й багато кого здолати, адже цей фронт є надзвичайно напруженим та моторошним. Царина національного несвідомого, міфів і легенд - саме її доведеться дослідити читачам разом із автором та його героями”, - зазначають у книгарні “Є”.

Довідково: Владислав Івченко  - український письменник, у чиєму доробку 5 книжок про найкращого сищика імперії Івана Карповича Підіпригору (одна - у співавторстві) й книжка про Майдан і війну, що досі триває.

Приходьте на презентацію книжки “Третій фронт” 12 жовтня о 18.30 годині у хмельницьку книгарню“Є”. Адреса: вулиця Проскурівська 2.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую